15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Denisa Dragomir, printre favorite la Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan

Sâmbătă, în localitatea Miranda do Corvo, din Portugalia, este programat să se desfăşoare Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan, ediţia a doua, la care România va fi reprezentată de 16 atleţi, nouă la masculin şi şapte la feminin. Printre aceştia se va afla şi musceleanca Denisa Dragomir, cea mai titrată alergătoare din delegaţia tricoloră.

La startul mondialului din acest an şi-au anunţat prezenţa alergători de pe întreg mapamondul, tocmai de aceea, competiţia se anunţă a fi una foarte strânsă. Federaţia Română de Atletism îşi pune mari speranţe în alergătoarea originară din Berevoeşti, la cucerirea unei medalii la mondialul portughez. Denisa Dragomir are la activ trei medalii de bronz cucerite în anul 2017 şi 2018, la mondialele de alergare montană pe distanţă lungă, una la individual şi două cu echipa. Denisa Dragomir a început sportul de performanţă la Câmpulung, în cadrul Clubului Sportiv Muscel, unde a fost pregătită de regretatul profesor de atletism Liodor Pescaru. A.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!