25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

A încercat să evite o maşină şi s-a răsturnat cu motorul

Un tânăr motociclist din comuna Valea Mare Pravăţ a trecut printr-un moment de cumpănă, duminică după-amiază, după ce a fost implicat într-un accident rutier, pe raza municipiului Câmpulung. El s-a răsturnat cu motorul, încercând să evite impactul cu un autoturism, însă, din fericire, rănile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Schei, chiar în faţa fostei Şcoli generale nr. 5. Potrivit martorilor, şoferul unui autoturism Logan a ieşit de pe o stradă laterală (Plevnei, cea care face legătura cu strada Revoluţiei, ce duce spre Grui, unde se află şi Complexul de Servicii Comunitare), cu intenţia de a vira la stânga, pe strada Traian, fără să se asigure. Chiar în acel moment, pe şoseaua principală circula motociclistul, care se deplasa spre podul Braşov. Acesta din urmă a evitat în ultima clipă impactul cu autoturimul, însă, fiind începător, a pierdut controlul asupra ghidonului şi s-a arăsturnat pe carosabil. Echipamentul de protecţie i-a fost de folos, astfel că s-a ales cu răni uşoare. A fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Câmpulung, unde a primit îngrijirile medicale ce se impuneau. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!