15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Gheorghe Savu pregăteşte asfaltarea drumului comunal DC 83

Prima lucrare de infrastructură rutieră care se pregăteşte la Ţiteşti priveşte drumul comunal DC 83, pentru care autorităţile au planuri de reparaţii. Covorul asfaltic va fi turnat pe o lungime de 2,020 kilometri, însă, până la execuţia propriu-zisă a operaţiunilor de reabilitare a căii de acces, primarul Gheorghe Savu a comandat o documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie. Contractul atribuit pe 9 mai 2019 va fi onorat de PFA Frîncu Sorin, a cărui ofertă s-a cifrat la 45.672,20 lei. 

De aceşti bani, acesta trebuie să asigure Primăriei Ţiţeşti: studii de teren; expertiza tehnică pentru faza DALI; stabilirea soluţiei proiectate care va sta la baza licitaţiei pentru proiectare şi execuţie; documentaţii pentru avize; verificare atestată pentru avize la Drumuri Naţionale (dacă este cazul). Firma contractată de primarul Savu va stabili dacă se pretează în cazul acestei investiţii documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie sau studiu de fezabilitate. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!