15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Mihail Oprescu, numit Inspector General de Stat la Inspecţia Muncii

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, Mihail Adrian Oprescu, a fost numit Inspector General de Stat interimar la Inspecţia Muncii. Începând cu 23 aprilie, el va exercita această funcţie pe o perioadă de şase luni, cât durează detaşarea.

Şeful ITM Argeş, Mihail Oprescu, fost prefect al judeţului Argeş, l-a înlocuit în funcţia de Inspector General de Stat pe Dantes Nicolae Bratu. Acesta din urmă a fost detaşat în funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar de stat general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, tot pe o perioadă de şase luni. „Domnul Oprescu, inspector şef al ITM Argeş, a fost numit detaşat la Inspecţia Muncii, în funcţia de Inspector General de Stat. Astăzi (n.r. 23 aprilie 2019) s-a emis ordinul.”, a declarat pentru realitateadearges.net, Mihaela Pârlea, şef Serviciu Inspecţia Muncii. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!