5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Actualii directori, Cristian şi Pană, singurii înscrişi pentru concursurile de la Spital

La finele săptămânii trecute, Spitalul Municipal a anunţat că organizează concursuri sau examene de promovare. Adică un post de muncitor calificat IV (liftier) trece în muncitor calificat III (liftier), iar un muncitor calificat III (fochist) se transformă în muncitor calificat II (fochist la centrala termică).

Dosarele de înscriere la concursuri se primesc până pe 25 aprilie, ora 15.00, la Secretariatul unităţii medicale. Proba de promovare se va ţine pe 9 mai 2019, pentru liftier, şi pe 10 mai 2019, pentru fochist, ambele debutând la ora 10.00.

Miercuri, 17 aprilie, a fost ultima zi de primire a actelor pentru posturile de director de Îngrijiri şi director Financiar – Contabil la Spitalul Municipal. După expirarea termenului, comisia de examinare a întocmit procese verbale cu rezultatele verificării dosarelor de înscriere. Pentru amândouă funcţiile s-au înscris doar cei care le ocupă în prezent. La director Financiar – Contabil este vorba despre Marinela Cristian, care are delegate şi atribuţiile de manager, iar la director de Îngrijiri, de Florin Pană, amândoi fiind declaraţi admişi.

Cei doi candidaţi se vor prezenta pe 25 aprilie, la ora 10.00, la sediul Spitalului, pentru verificarea scrisă, iar câteva ore mai târziu, după ce le sunt comunicate punctajele, vor susţine proiectul de specialitate sau interviul de selecţie, cu afişarea rezultatelor după ora 16.00. Ca să fie admişi, candidaţii trebuie să obţină la fiecare probă minim nota 6.00, iar media finală să fie cel puţin 7.00.

Directorul Financiar – Contabil Marinela Cristian are de ales pentru proiectul de specialitate una din temele: Evaluarea eficienţei investiţiei prin modernizare şi retehnologizare; Modalitatea de conducere şi organizare a contabilităţii financiare a spitalului; Evaluarea situaţiei economico-financiare în vederea eficientizării spitalului /  secţiei / compartimentului; Utilizarea DRG-ului ca instrument de management financiar; şi Evaluarea spitalului pe baza indicatorilor de performanţă economico-financiari.

În schimb, Florin Pană, directorul de Îngrijiri, trebuie să prezinte comisiei de concurs una dintre temele impuse: Controlul infecţiilor nosocomiale în spital; Îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale acordate în spital; Procesul de analiză a nevoii de formare în sănătate; Evaluarea relaţiei dintre serviciile medicale, cele administrative şi resursele umane; Managementul deşeurilor rezultate din activităţi medicale; şi Managementul calităţii, element primordial de creştere a performanţei spitalului.

Marinela Cristian şi Florin Pană ocupă aceste funcţii din 2015, când au susţinut examen pe post. Alături de ei, cealaltă funcţie de conducere, de director Medical, i-a fost atribuită, după ce a promovat examenul, medicului de Boli Infecţioase, Iuliana Alina Podea. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!