5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Studiile necesare înfiinţării reţelei de gaz la Poienarii de Muscel îl costă pe primarul Ion Banzea 482.000 lei

În perspectiva introducerii reţelei de gaz la Poienarii de Muscel, primarul Ion Banzea a încheiat trei contracte în valoare de 160.650 lei fiecare. Compania bucureşteană Zet Expert Consult SRL va încasa de la Primăria musceleană, în total, pentru cele trei studii, contractate pe 2 aprilie 2019, 481.950 lei. 

O sumă consistentă, pe care autorităţile locale sunt nevoite s-o consume în vederea obţinerii documentaţiilor necesare aşezării comunei în rândul localităţilor rurale branşate la reţeaua de gaz. Prin intermediul portalului destinat achiziţiilor publice, întreprinse de instituţiile bugetare, şeful Executivului de la Poienarii de Muscel a găsit proiectantul cu care va colabora pentru „pregătirea terenului”. Acest lucru înseamnă realizarea studiului de fezabilitate pentru înfiinţarea reţelei de gaz în comună, studii tehnice, constând în studii geotehnice şi foraje de adâncime, pentru proiectarea reţelei de gaz, şi studii topografice, în acelaşi scop. Fiecare dintre cele trei documentaţii costă, după cum am precizat în deschiderea articolului, 160.650 lei.

Pe agenda achiziţiilor directe dispuse de primarul Banzea s-a aflat şi încheierea de asigurări pentru şcolile primare, formalitate pentru realizarea căreia s-a încheiat un contract cu Generali Romania Asigurare Reasigurare SA. Cu cei aproximativ 4.000 lei, au fost asigurate: 8Şcoala Primară Poienarii de Muscel: clădire – 501.114 lei, bunuri – 95.000 lei, valabilitate 12 luni, plata anuală, prima anuală 1.804 lei; 8Şcoala Gimnazială Poienarii de Muscel: clădire – 596.564 lei; bunuri – 128.826 lei, valabilitate 12 luni, plata anuală, prima anuală 2.134 lei. ”E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!