11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Produsele „Un Băiat şi o Fată”, la evenimentul „Fabricat în Argeş”

Prin intermediul „Covrigului Muscelean” şi a prăjiturilor de casă, echipa „Un Băiat şi o Fată” a participat cu mândrie la evenimentul „Fabricat în Argeş”, organizat pe data de 21 martie 2019, la Hotel Ramada din Piteşti.

Produsele tradiţionale ale firmei din Câmpulung, precum şi ale altor societăţi din judeţ, au fost degustate de către oaspeţi din zece ţări europene, respectiv din Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Lituania, Olanda, Polonia, Marea Britanie, România. Partenerii Consiliului Judeţean Argeş la acest eveniment au fost Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti – Mărăcineni, Institutul Naţional de Cercetare –  Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ştefăneşti, Casa de Vinuri Ştefăneşti Marcea, Un Băiat şi o Fată, Sonimpex – Magiunul de Topoloveni, Radic Star şi Lactate Brădet. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!