4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Incendiu la o casă de pe Calea Măgurii

În această perioadă, pe lângă incendierea miriştilor, pompierii sunt chemaţi din ce în ce mai des să stingă incendii produse de coşurile de fum necurăţate sau neizolate, pagubele produse de flăcări fiind însemnate.

La o astfel de acţiune au fost solicitaţi militarii câmpulungeni la mijlocul săptămânii trecute, pe 27 februarie, când un incendiu a izbucnit la o casă din Câmpulung, de pe strada Calea Măgurii.

Scânteile de la un coş necurăţat au aprins tavanul locuinţei, care a ars pe o suprafaţă de opt metri pătraţi. Speriaţi că incendiul se va extinde, proprietarii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. „Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină, pe Calea Măgurii, în municipiul Câmpulung, la ora 21.20, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară. La sosirea echipajelor de pompieri, o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj B2 au găsit arzând în dezvoltare tavanul unei camere de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ opt metri pătraţi. Sursa probabilă de aprindere a incendiului este efectul termic al unui coş neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.”, le-a declarat redactorilor de la Clar TV plt.adj. Bogdan Ilina.

Pompierii sfătuiesc oamenii să întreţină hornurile şi să le cureţe des de funinginea depusă. Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!