4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Zeci de participanţi la festivalul „Amicii Zăpezii”, de la Dealul Sasului

Sâmbătă, 16 februarie, pe panta din spatele Pensiunii „Dealul Sasului” s-a derulat o nouă ediţie a Festivalului „Amicii Zăpezii”. Sub organizarea Asociaţiei Judeţene „Sportul pentru Toţi” Argeş, cu sprijinul Primăriei Dâmbovicioara, a Şcolii Gimnaziale Podu Dâmboviţei şi a Centrului Turistic Dâmbovicioara, evenimentul a adunat zeci de participanţi la toate probele şi categoriile de vârstă.

Astfel, la finalul manşelor de concurs, au avut cel mai mare punctaj şi au fost premiaţi:

8Sandra Mitiriţă, categoria copii, săniuş

8Larisa Daradan, categoria copii, schi

8Delia Stoica, categoria adulţi, săniuş

Pentru aceste categorii de probe, au mai fost recompensaţi: Denisa Busuioc, Ionuţ Daradan, Gabriel Sîmtinică, David Stoica, Mihaela Manole, Ciprian Manole, Coca Busuioc, Nicoleta Mitiriţă, Loredana Sîmtinică, Cătălin Stoica. Dar toţi cei înscrişi în concurs au primit de la organizatori diplome de participare.

Onorific, i s-a acordat diplomă de participare celui mai mic dintre cei prezenţi, Tudor, care are mai puţin de un an şi este nepotul primarului Dumitru Secăreanu. Acesta din urmă a primit şi el diplomă de participare, alături de viceprimarul Dorin Olteanu, dar, nu în ultimul rând, şi Raluca Busioc, reprezentanta Centrului Turistic Dâmbovicioara.

Festivitatea de premiere şi prânzul au fost găzduite de Pensiunea „Dealul Sasului”.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!