11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

La concursurile organizate de Spital, S-au înscris un medic pentru CPU şi doi farmacişti specialişti

În urma apelurilor lansate de Spitalul Municipal în „Viaţa Medicală”, de organizare a zeci de concursuri de recrutare medici şi farmacişti, doar trei persoane au fost interesate.

Pe 12 februarie, comisia de selecţie a dosarelor s-a întrunit ca să studieze actele depuse pentru postul vacant de medic cu competenţă / atestat în Medicina de Urgenţă, în cadrul Compartimentului Primiri Urgenţe, şi pentru cel de farmacist specialist, în farmacia cu circuit închis a Spitalului Municipal Câmpulung.

Victoria Lasai este singurul medic cu competenţă / atestat în Medicina de Urgenţă, care a vrut postul de la Compartimentul Primiri Urgenţe. După ce s-a studiat conţinutul dosarului de înscriere, medicul a fost declarat admis.

În cazul celălalt, de farmacist în Farmacia cu circuit închis a Spitalului, şi-au adus actele două candidate. Claudiei Oancea i-a fost admis dosarul, iar Ioanei Dorinela Pristavu, respins, pe motiv că nu a prezentat certificatul de specialist în Farmacie generală.

Tot la începutul săptămânii trecute, Spitalul Municipal a prezentat şi procesul verbal întocmit cu ocazia studierii dosarului de examen pentru ocuparea unui post vacant de medic în specialitatea Boli Infecţioase, din cadrul Compartimentului de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale.

Directorul medical Iuliana Alina Podea a fost singura care a adus documentele cerute, iar dosarul a fost complet, fiind declarată admisă.

În afara locului de medic cu atestat în Medicina de urgenţă şi cel de farmacist specialist, pe 11 ianuarie 2019, Spitalul Municipal a anunţat că mai caută: un medic primar în specialitatea Medicină Internă, la Secţia Medicină Internă; un medic specialist în Medicină Internă, la Secţia Medicină Internă; un medic specialist în Cardiologie, la Secţia Cardiologie; un medic specialist în Neurologie, la Compartimentul Neurologie; un medic rezident în ultimul an în specialitatea Neonatologie, la Secţia Neonatologie; un medic primar în specialitatea Obstetrică-Ginecologie, la Secţia Obstetrică-Ginecologie; un medic primar în specialitatea ORL, la Compartimentul ORL. 

Mircea SIMIONESCU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!