6.9 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Cele mai importante maşini ale Primăriei strălucesc de curăţenie cu preţul a 6.340 lei

Cea mai proaspătă achiziţie întreprinsă de municipalitate are ca obiect serviciile de spălare auto a maşinilor primarului, viceprimarului, Asistenţei Sociale şi Poliţiei Locale. Contractul, pentru a cărui încredinţare directă Liviu Ţâroiu a demarat formalităţile în SICAP pe 13 februarie 2019, i s-a atribuit firmei Nelu Şuşter SRL, la preţul de 6.340 lei. Banii acoperă preţul serviciilor de spălare, în interior şi exterior, a autoturismelor din dotarea Primăriei Municipiului Câmpulung (AG-03-MUN – Skoda Octavia, AG-45-MUN – Dacia Duster, AG-32-MUN – Dacia Logan) şi Poliţiei Locale (AG-31- PCC – Dacia Logan, AG-32-PCC – Dacia Logan).

Nelu Şuşter taxează cu 23,80 lei curăţarea profesionistă a unei maşini, de unde rezultă că autoturismele municipalităţii vor fi spălate, într-un an, de 266 de ori. De patru-cinci ori pe lună fiecare. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!