8.5 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Astăzi este ultima zi de depunere a dosarelor pentru postul de jurist al Consiliului Local Câmpulung

După ce, la începutul lui 2018, juristul Consiliului Local a „dezertat”, Primăria Câmpulung face a doua încercare să găsească o persoană care să ocupe această funcţie. În martie, anul trecut, s-au înscris cinci candidaţi, dar niciunul nu a avut punctaj de promovare.

Administraţia locală a stabilit ca, până pe 19 februarie 2019, la ora 15.00, cei care îndeplinesc condiţiile să poată aduce dosarele de înscriere la concurs. Documentele vor fi analizate până pe 21 februarie, când va fi afişată preselecţia dosarelor. Pe 28 februarie, se va derula testarea scrisă, iar cei care o promovează se prezintă, pe 6 martie, la interviu, ambele probe debutând la ora 11.00. 

Pe lângă condiţiile generale, s-au stabilit şi unele specifice. Adică studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţe Juridice – specializarea Drept; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minim un an; nivel de bază al cunoştinţelor de operare a calculatorului.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!