4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Școlile și dispensarele rurale ar putea fi modernizate prin fonduri norvegiene

Pe 15 ianuarie 2019, a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea PNL Argeş, reprezentată de preşedintele Adrian Miuțescu, cu toţi primarii PNL din judeţ, în scopul atragerii de fonduri europene, dar mai ales norvegiene, pentru comunităţile pe care le reprezintă.

Compania de consultanţă care a desemnat consultanţi să le vorbească primarilor este AVISSO, un nume deja foarte important pe piaţă. AVISSO a prezentat primarilor liberali oportunitatea de a atrage fonduri norvegiene, pentru dotarea sau reabilitarea şcolilor din mediul rural şi a dispensarelor medicale, învăţământul şi sănătatea fiind domenii importante pentru care pot fi atraşi bani.

“Cu norvegienii nu se lucrează birocratic, nu există bibliorafturi, dosare şi hârtii, toată munca se face on-line. Abia spre sfârşitul proiectului, se organizează o întâlnire.”, a spus Ana Maria Icătoiu, manager partener la AVISSO.

Primarii liberali care au asistat la prezentarea oportunităţilor au fost încântaţi de ideea de a putea atrage bani pentru îmbunătăţirea unor aspecte care ţin de sănătate şi învăţământ din comunele pe care le conduc. Printre cei prezenţi s-au aflat şi edili musceleni, precum Tudorel Vasile Miriţă, de la Schitu Goleşti, Ion Băcioiu, de la Dragoslavele, Claudius Ciobanu, de la Cetăţeni, și Gheorghe Savu, de la Ţiţeşti.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!