11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Monica Anghel şi-a inaugurat pensiunea cu oficialităţile judeţene

Interpreta de muzică uşoară Monica Anghel şi-a inaugurat proprietatea din Berevoeşti, transformată în pensiune, cu organizarea Crăciunului şi Revelionului. Dar a tăiat panglica, cu primarul, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi prietenii, duminică, în ziua de Bobotează, pe 6 ianuarie.

Pensiunea, care a primit denumirea de „Sfânta Elena”, este situată pe malul Râului Bratia, la 5 kilometri de satul Gămăceşti. Cei care şi-au petrecut Sărbătorile de Iarnă acolo au avut la dispoziţie opt camere duble, fiecare cu baie proprie, cu acces nelimitat la internet prin wi-fi, tv, radio, fiind serviţi cu produse tradiţionale româneşti, preparate de specialişti, dar au avut parte şi de colinde în jurul bradului împodobit, alături de Gina Pavel. 

După ce a petrecut Crăciunul şi Anul Nou la Berevoeşti, Monica Anghel a făcut şi o inaugurare oficială a conacului. Îndrăgita interpretă a avut alături părinţii, care au tăiat şi panglica de deschidere, câţiva prieteni, printre care şi Marcel Pavel, care a venit cu soţia, Violeta, şi fiica, Iuvenalia Ioana. Au mai fost întâmpinaţi cu pâine şi sare preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, Araxi Negoşanu, managerul Centrului Cultural Judeţean, primarul Bogdan Proca, cu soţia, Sergiu Cicu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, Gina Pavel şi membrii trupei „Getic”, Dan Manu, tatăl Lorenei Manu, fostă elevă a Monicăi Anghel. Fiecare a venit cu câte un cadou pentru „casă nouă”, cel mai haios cadou fiind al Violetei Pavel, care a mascat o sticlă de şampanie în ambalajul unui ruj uriaş. Invitaţii s-au simţit minunat, au mâncat produse tradiţionale şi au degustat vinuri, având chiar şi un somelier, care le-a dat informaţii despre băutură şi cu ce se poate asocia din gastronomie.

Apoi, pe mini-scena din living, dotată cu pian şi instalaţii de sonorizare, au încins atmosfera Monica Anghel, Marcel Pavel, dar şi împreună, precum şi şi Gina Pavel, cu trupa „Getic”. Fiica lui Marcel Pavel, Iuvenaria, a încercat şi ea tobele formaţiei. Seara s-a încheiat cu un foc de tabără, în curtea pensiunii.

De miercuri, Monica Anghel este director la Centrul Cultural Judeţean Argeş

Cunoscuta interpretă de muzică uşoară Monica Anghel este, de miercuri, 9 ianuarie 2019, angajata Consiliului Judeţean Argeş. Aceasta va ocupa funcţia de director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş. Alături de ea, a adus la Piteşti şi alţi artişti cunoscuţi.

Prezentarea ei ca director a făcut-o preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, în cadrul conferinţei de presă din 9 ianuarie. „Vă reamintesc că în cadrul Centrului Cultural Judeţean este o nouă secţie, de Divertisment. O dată cu inaugurarea Centrului Cultural, a sălii de fapt, se are în vedere un spectacol pe măsură.”, a spus preşedintele Dan Manu.

„Ceea ce îmi propun eu, ca director artistic, evident, în această echipă, alături de Araxi Negoşanu, managerul Centrului Cultural Judeţean, şi cu suportul preşedintelui Dan Manu, să devină un etalon nu numai pentru judeţul Argeş. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate şi tot ceea ce vă vom prezenta, evident, să fie la cel mai înalt nivel, aşa cum sunt eu obişnuită să fac lucrurile de 33 de ani. Doamne ajută! De astăzi am început să fac naveta! Astăzi este prima zi de treabă. Având în vedere tehnologia de care dispunem acum, dacă nu voi putea să ajung în fiecare zi aici, voi ţine legătura cu directoarea Negoşanu prin mail, telefonic, WhatsApp, şi aşa mai departe. Ca să gândeşti un proiect şi să-l vizualizezi de la cap la coadă, nu trebuie neapărat să te întâlneşti cu toţi oamenii. Evident că vom avea întâlniri cu toate departamentele şi voi şti exact cine sunt oamenii cu care voi lucra. Dacă cineva nu se va ridica la aşteptările mele, am să-i spun doamnei Negoşanu, pentru că îmi doresc ca acest lucru să se întâmple aşa cum trebuie să se întâmple, să fie lucrurile prezentate la cel mai înalt nivel. Având în vedere că am terminat Academia de Teatru şi Film din Bucureşti şi sunt absolventă cu diplomă, eu o să mă ocup de partea artistică, de partea de creaţie. Îmi place să fac acest lucru cu pasiune. Mie nu-mi place să vorbesc mult despre ceea ce urmează să fac, dar vă invit pe toţi să veniţi la producţiile pe care le vom face. Ce mă recomandă? Vocea şi talentul! Eu îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru judeţul Argeş. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate şi tot ceea ce vă vom prezenta, evident, să fie la cel mai înalt nivel, aşa cum sunt eu obişnuită să fac lucrurile de 33 de ani.”, le-a spus interpreta jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

Alături de ea, i-a adus la Piteşti, printre alţii, pe Paul Ipate şi Cătălina Grama (Jojo), Alexandra Crişan, Elena Niciu. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!