4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Casă mistuită de flăcări, la Cetăţeni

Ziua de joi a fost una plină de ghinion pentru o familie din satul Cetăţeni, din comuna cu acelaşi nume. În jurul orei 14.30, un apel la 112 anunţa că flăcările au cuprins o casă şi că există posibilitatea să se extindă şi la alte locuinţe. La faţa locului s-au deplasat imediat două autospeciale dotate cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, dar şi o ambulanţă SMURD. 

Ajunşi acolo, pompierii s-au luptat îndelungat cu focul pentru ca flăcările să nu se extindă, însă incendiul a ajuns şi la o altă locuinţă din curtea proprietarilor, în care aceştia locuiau de fapt, deoarece casa cuprinsă de flăcări era în lucru. Medicii de pe SMURD au preluat de urgenţă un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani, acesta având atac de panică şi hipertensiune arterială, acesta fiind proprietarul imobilului şi văzând cum i se agoniseşte munca de o viaţă, i s-a făcut rău. Bărbatului i s-au acordat îngrijirile medicale necesare. Prima cauză suspectată atât de pompieri cât şi de proprietari este focul nesupravegheat în spaţii închise, asta deoarece proprietarii casei aflată în lucru au depozitat acolo carnea şi au improvizat o afumătoare, iar flăcările au cuprins fânul aflat în pod. Reprezentanţii ISU au continuat cercetările pentru a stabili cauza exactă a izbucniri incendiului care nu numai că a provocat numeroase pagube materiale, ci era să termine şi viaţa unui om.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!