11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Urmăriţi de Poliţie, capturaţi în Muscel

În ultimele zile, doi bărbaţi din judeţ au ajuns după gratii chiar în perioada sărbătorilor de Crăciun. Astfel, judiciarişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu poliţişti ai Secţiei Rurale Schitu Goleşti, l-au depistat pe Remus Ionuţ Corfaru, de 21 de ani, din Mihăeşti, care era dat în urmărire la nivel internaţional. Pe numele tânărului autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi prezentat Curţii de Apel Piteşti, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile în vederea extrădării.

La rândul lor, poliţişti din Mioveni, în colaborare cu colegi de la Postul Boteni, l-au identificat şi prins pe Constantin Geambaşu, de 42 de ani, din Mioveni, care era urmărit la nivel naţional, deoarece pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză fusese condamnat de Judecătoria Piteşti la un an şi patru luni de puşcărie, în regim privativ de libertate, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

 

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!