11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Pe final de an, angajări la Spitalul TBC

 

În această lună, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung a anunţat organizarea de concursuri şi examene pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Este vorba despre două locuri de asistent medical principal, cu studii superioare, cu contract pe perioadă nedeterminată, adică şefi peste asistentele Secţiei I şi Secţiei II.

Pe lângă condiţiile generale, asistenţilor şefi li s-au cerut studii superioare, cu diplomă de licenţă în specialitatea Asistenţă Medicală Generală, însoţită de suplimentul descriptiv; adeverinţă de grad principal; certificat de membru OAMGMAMR (specialitatea Medicină generală, avizat şi valabil la data concursului); avizul anual (pentru persoanele care exercită profesia de asistent medical generalist) sau adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR (în cazul persoanelor care nu exercită profesia de asistent medical generalist); şi vechime minim 5 ani ca asistent medical.

Între 23 noiembrie şi 7 decembrie s-au primit dosarele de înscriere, iar pe 10 decembrie s-au făcut cunoscute numele celor care au avut toate documentele în regulă. 

Aida Florina Cheche s-a înscris pentru asistent şef la Secţia I, iar Maria Ramona Stancu, la Secţia II, ambele fiind admise să meargă mai departe, la proba scrisă. 

Comisia de concurs a fost formată din dr. Anca Florentina Dumitrescu, medicul şef al Secţiei I, preşedinte; iar membrii au fost: dr. Ileana Drâmbăreanu, cu atribuţii de medic şef al Secţiei II; Estera Stămoiu, delegat OAMGMAMR Argeş; economista de la RUNOS, Persida Necula, a fost secretar, iar Otilia Buduluca, observator din partea Sindicatului Sanitas.

Pe 17 decembrie, la sediul din strada Lascăr Catargiu, nr. 38, s-a ţinut testarea scrisă. Celor două candidate le-au fost pregătite două variante de subiecte, cu 15 întrebări cu două răspunsuri corecte şi 10 întrebări cu un răspuns corect, fiind extrasă varianta a doua. Ambele asistente au promovat, Aida Florina Cheche (Secţia I), cu 97,50 puncte, iar Maria Ramona Stancu (secţia II), cu 70 puncte şi s-au prezentat, pe 20 decembrie, la interviu.

Din nefericire, Maria Ramona Stancu a „picat” cu 54,66 puncte, iar Aida Florina Cheche a fost admisă cu 95,33 puncte. 

În cazul în care au existat contestaţii ale rezultatelor, astăzi, 28 decembrie, vor fi afişate rezultatele finale ale concursului. Cert este faptul că Aida Florina Cheche va fi noua asistentă şefă a Secţiei I.

Sunt în derulare şi alte concursuri

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată a unui muncitor IV, cu calificare de fochist, sunt necesare doar studii medii sau generale, curs calificare de fochist şi nu se cere vechime. Ieri, 27 decembrie, a fost ultima zi de depunere a dosarelor, iar astăzi, 28 decembrie, se va afişa rezultatul selecţiei dosarelor. Pe 8 ianuarie, de la ora 12.00, va începe proba scrisă, iar pe 11 ianuarie, interviul. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 ianuarie, după ora 15.00.

Tot astăzi, 28 decembrie, vor fi prezentate rezultatele finale ale examenului pentru angajarea unui bucătar III, cu studii medii, la Blocul Alimentar, pe o durată determinată de timp. Pe lângă calificarea în meseria de bucătar, candidaţilor li s-a cerut şi o vechime de minim 20 de ani în această meserie. Chiar dacă concursul propriu-zis s-a încheiat, nu au fost prezentate date cu privire la numele celor care şi-au depus dosarele, care s-au prezentat la proba practică şi la interviu.

În luna decembrie, la Spitalul TBC s-au mai ţinut şi două examene de promovare. Pe data de 3, Mihaela Dobre a fost avansată din funcţia de asistent medical principal în asistent medical cu studii superioare, punctajul obţinut fiind maxim, 100. Iar la mijlocul lunii, pe data de 18, s-a mai ţinut examenul de promovare din referent IA în economist II. S-a înscris şi a fost promovată economist II, cu 98,33 puncte, Anduţa Ciubuc. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!