11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

De Sărbători, pe lângă dulciuri, Primăria le oferă copiilor şi un spectacol

 

Primăria Câmpulung pregăteşte pentru cei mici şi nu numai surprize de Sărbătorile de Iarnă. Astfel, administraţia a anunţat că joia viitoare, pe 20 decembrie, între orele 13.00 şi 15.00, în Grădina Publică va ajunge Moş Crăciun, care le va aduce copiilor din Câmpulung daruri. Pe lângă dulciuri, cei prezenţi vor avea parte şi de distracţie, în cadrul unui spectacol organizat cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

Ca în fiecare an, şi de Crăciunul acesta, Primăria Câmpulung îl va ajuta pe Moş Crăciun să ajungă la toţi preşcolarii din municipiu şi să le ducă câte un cadou. Vor fi pregătite aproximativ 2.000 de pachete pentru copiii din grădiniţe şi pentru grupurile care vor veni la colindat, la Primărie. Pe lista „Moşului” mai sunt şi 250 de persoane aflate în dificultate, bătrâni cu pensii mici, dar vor primi pachete cu alimente şi toţi cei înscrişi pe lista de la Cantina Săracilor. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!