27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Etapă cu noroc, la Liga a V-a

Zilele de 10 şi 11 au fost cu adevărat dedicate fotbalului la nivelul judeţean, astfel că şi meciurile de la Liga a V-a, seria Nord, s-au jucat conform planificării. Echipele din zona Muscel au făcut spectacol şi în ediţia 12, jucând meciuri destul de bune, în care atât condiţia fizică, dar şi antrenamentele s-au observat. 

AS Cetăţeni a reuşit să marcheze două goluri, în repriza a doua a meciului cu AS Vulturii Vultureşti, iar echipa din Lereşti nu îşi mai poate reveni în urma sportivilor accidentaţi şi a celor absenţi, asta a dovedit-o şi în ultimul meci cu AS Flacăra Boteni, acolo unde echipa din Boteni a învins cu scorul de 4-1. 

Valea Mare Pravăţ a câştigat ca la masa verde în faţa echipei din Godeni. Scorul a fost deschis abia în repriza a doua, prin Săceanu George, care a marcat în minutul 53. De maxim un minut a fost nevoie ca Folea Mădălin să puncteze în minutul 54, stabilind scorul de 2-0. Spre sfârşitul întâlnirii, Săceanu revine şi stabileşte scorul final de 3-0 în faţa echipei AS Godeni. 

Echipa din Bughea de Jos a întâlnit pe teren propriu echipa AS Dragoslavele, într-un meci în care ocaziile de gol au fost bune, iar echipa din Dragoslavele s-a impus categoric. Scorul a fost deschis de Bughea, în minutul 55, prin Lixăndrescu, iar, în minutul 63, Dragoslavele egalează prin Staicu, urmat tot de dragosloveanul George Bratu, în minutul 69. Câteva minute mai târziu, în minutul 73, Bughea mai marchează o dată, egalând scorul, prin Ciobanu Narcis, însă bucuria nu ţine foarte mult, deoarece, în minutul 77, acelaşi Bratu, de la Dragoslavele, stabileşte scorul final de 3-2. 

CS Rucăr a primit pe terenul central echipa din Vlădeşti, într-un meci în care Jenaru a fost iar vedeta etapei. Scorul a fost deschis de rucăreni în minutul 11, prin Adrian Busuioc, iar în minutul 15, Jenaru punctează pentru 2-0 şi, în minutul 21, acelaşi Jenaru duce scorul de 3-0. Meciul continuă, se intră la cabine cu scorul de 3-0, iar în repriza a doua, Jenaru  duce scorul la 4-0. În minutul 65, şi Partizanul Vlădeşti punctează o dată prin Florin Lică, însă Jenaru revine şi marchează două minute mai târziu, în minutul 67, stabilind scorul final de 5-1. 

AS Schitu Goleşti a jucat cu AS Petrolul Hârtieşti, un meci în care echipa din Schitu a uimit, asta datorită scorului bun obţinut. Echipa din Schitu a deschis scorul în minutul 28, prin Cosmin Irimia, iar în minutul 30, George Ivaşcu egalează pentru Hârtieşti. Pentru Schitu Goleşti, au mai punctat Bobleagă Liviu – min. 70, Brică Florin – min. 76 şi Rusu Dragoş, în minutul 80. 

 

Rezultatele etapei a XII-a

AS Cetăţeni – AS Vulturii Vultureşti: 2-0

CS Rucăr – AS Partizanul Vlădeşti: 5-1

AS Flacăra Boteni – AS Lereşti: 4-1

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ – AS Godeni: 3-0

AS Schitu Goleşti – AS Petrolul Hârtieşti: 4-1

AS Unirea Bughea de Jos – AS Dragoslavele: 2-3

 

 

Clasamentul LigII a V-a

1.CS Rucăr: 29p

2.AS Dragoslavele: 27p

3.AS Lereşti: 25p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 22p

5. AS Vulturii Vultureşti: 22p

6.AS Cetăţeni: 17p

7.AS Partizanul Vlădeşti: 16p

8. AS Godeni: 14p

9. AS Flacăra Boteni: 11p

10. AS Unirea Bughea de Jos: 11p

11. AS Schitu Goleşti: 9p

12. AS Petrolul Hârtieşti: 2p

 

Etapa cu numărul XIII

AS Vulturii Vultureşti – CS Rucăr

AS Partizanul Vlădeşti – AS Flacăra Boteni

AS Lereşti – AS Cimentul Valea Mare Pravăţ

AS Godeni – AS Schitu Goleşti

AS Petrolul Hârtieşti – AS Unirea Bughea de Jos

AS Dragoslavele – AS Cetăţeni

sursă foto: Facebook

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!