19.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Asistaţii social, puşi la muncă, la vopsit de poduri şi reparaţii ale Căminului Cultural Vlădeşti

Până se limpezeşte chestiunea conducerii Primăriei Vlădeşti, unde sunt şanse foarte mari să revină fostul primar Cristian Hristu Dică, succesorul său în funcţie îşi vede de treabă, fructificând timpul încă bun pentru derularea unor acţiuni edilitare. Aşa cum este îmbunătăţirea aspectului podului peste Râul Bratia, operaţiune întreprinsă săptămâna trecută, cu asistaţii comunei. La vizionarea imaginilor din timpul lucrării de împrospătare a vopselii balustradelor, postate pe pagina Primăriei Vlădeşti, oamenii s-au grăbit să-l felicite pe primarul Leonard Şerban, dar, totodată, să-i facă şi recomandări de continuare a intervenţiilor în aceeaşi zonă, dar şi în altele. Mai cu seamă că vin ploile. „Poate astupaţi şi gropile de la capătul podului.”, îi sugerează edilului şef Daniel Plăiaşu, pe care destinatarul remarcii îl asigură că lucrarea se află pe agenda sa. Suprafaţa deteriorată va fi îmbunătăţită printr-o plombare cu asfalt şi aici, şi la podeţul peste Pârâul Bahna. 

Dacă observaţia acestui prim interlocutor a fost primită cu receptivitate de primarul Leonard Şerban, a plusat cu o doleanţă din aceeaşi categorie doamna Elena Teodorescu. „Poate şi la puntea pe care trec copii, care este un dezastru, după cum arată: scândurile sunt rupte şi putrede, de poţi cădea în apă!”, îi scrie primarului, care are un răspuns şi pentru comentariul acesteia: „Avem proiect şi avizele necesare obţinute pentru puntea de lângă Primărie. Dacă vremea va permite, lucrările vor începe anul acesta.” „Mulţumesc pentru răspuns şi pentru înţelegere. Aşa să fie, pentru că e nevoie de ceva mai bun.”

Altă lucrare anunţată de Leonard Şerban constă în pietruirea străzilor pe care a fost introdusă conducta, după finalizarea lucrării de alimentare cu apă în satele Coteasca, Drăghescu şi Putina. Potrivit primarului, care oferă lămuriri contribuabililor care îşi doresc mai mult decât o împietruire, asfalt se va turna după ce se finalizează în totalitate infrastructura de utilităţi, apă, plus canalizare. „În acest moment, s-a finalizat introducerea conductelor pentru alimentarea cu apă, iar, anul viitor, cred că vom avea finanţare şi pentru canalizare, odată cu finalizarea lucrărilor la alimentarea cu apă.” Investiţia în reţeaua de apă va fi încheiată în 2019, când se speră că se va semna un contract de finanţare şi pentru canalizare. Faptul că mai este de muncă în acest domeniu pentru care România riscă sancţiuni de la UE, dacă nu-l pune la punct în cel mai scurt timp, nu-i împiedică pe oameni să-şi dorească şi reţea de gaz. Tot săptămâna trecută şi tot cu ajutorul sătenilor care trebuie să presteze ore de muncă în folosul comunităţii, au început reparaţiile în incinta Căminului Cultural Vlădeşti, care avea nevoie de un aer proaspăt. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!