37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Mall-ul din Vişoi va fi gata înainte de Paştele de anul viitor

După ce s-a curăţat locul şi s-au turnat fundaţiile, construcţia mall-ului din Vişoi intră în linie dreaptă. Până la anul, de Paşte, cel târziu, complexul comercial va fi deschis. Pe lângă zona de comercializare a produselor nealimentare, în mall vor funcţiona o cafenea, o pizzerie şi un fast food.
Chiar dacă este o investiţie privată, a firmei Creativ General Imobiliar SRL, din Târgovişte, poate, cea mai mare de la Revoluţie încoace, primăriţa Elena Lasconi a fost, astăzi, să vadă care este stadiul lucrărilor.
Aşa cum ne-a declarat George Beju, reprezentantul dezvoltatorului, termenul de finalizare a mall-ului este, cel mai probabil, înainte de sărbătorile pascale, de anul viitor. Decembrie 2022 a fost devansat din cauza amânărilor venite de la instituţiile care eliberează tot felul de certificate şi autorizaţii cu unele întârzieri.
Pe tot terenul, care are 24.500 de metri pătraţi, vor fi amenajate 260 de locuri de parcare, iar toată suprafaţa amenajată va ajunge la 9.500 de metri.
Magazinul, care va avea doar parter, are destinaţie mixtă, de comerţ, birouri şi alimentaţie publică. Spaţiile de servit masa vor avea vedere spre malul Râului Târgului, unde vor fi şi o zonă de promenadă şi un loc de joacă pentru copii.
Printre firmele care-şi vor deschide magazine la Câmpulung vor fi Flanco, Tedi, Agroland, Numero Uno, Sinsey, Deichmann, Sportisimo, KIK, Noriel, Tako şi Jysk. În zona de fast food se negociază cu shaormeriile „Băneasa” şi „Mesopotania” şi va mai funcţiona o pizzerie şi Juba Coffee.
„Suntem trei investitori din Târgovişte, care am făcut ceva similar la Târgovişte, „Cub Center”. Acolo, în plus faţă de Câmpulung, avem în zona de fast food KFC, care, momentan n-a putut veni aici, dar noi sperăm să-l aducem în doi, trei ani. Vor fi angajate peste 150 de persoane, iar angajările le vor face fiecare firmă în parte, după publicarea anunţurilor de recrutare.”, ne-a declarat George Beju, reprezentantul dezvoltatorului.
Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!