18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Câmpulungeanca Lavinia Grigore este Miss Princess of the Globe

În toate domeniile, municipiul Câmpulung este cunoscut la nivel internaţional. Încă o dată, dacă mai era nevoie, musceleanca Lavinia Georgiana Grigore a dovedit lumii întregi că nu are egal în frumuseţe, în naturaleţe şi în rafinament. De curând, fata cu ochi de înger a cucerit podiumul din Turcia, la un concurs internaţional. Nu a fost un concurs uşor, cu puţini concurenţi, însă frumuseţea Laviniei eclipsează orice altă apariţie pe podium de fiecare dată.
În perioada 20-30 septembrie, musceleanca Lavinia Georgiana Grigore a reprezentat România la concursul Miss Pricess of the Globe 2018, eveniment  ce s-a desfăşurat la Kudasi, în Turcia. Timp de zece zile, frumoasa musceleancă, alături de câte o reprezentantă din alte 27 de ţări participante la concurs, a avut ocazia să se cunoască cu organizatorii, să îşi demonstreze atitudinea, caracterul şi frumuseţea naturală în diverse situaţii de zi cu zi. La acelaşi eveniment, Lavinia a fost aleasă să facă parte din juriu la alte două concursuri internaţionale: Miss Little Princess of the Globe şi Miss Mother of the Globe.
„Cu puţin timp înainte de începerea evenimentului, am primit invitaţia organizatorilor. Am acceptat-o şi mi-a făcut plăcere să fiu din nou pe o scenă internaţională şi să fac parte din juriu la două concursuri internaţionale. Miss Little Princess of the Globe şi Mother of the Globe. Organizatorii mi-au văzut pozele pe facebook printr-o cunoştinţă comună şi au întrebat de mine şi după mi-au spus că au un concurs şi dacă vreau să particip să reprezint România, alături de alte 27 de ţări participante.”, ne-a povestit Lavinia.
Finala concursului a avut loc la Amara Sealight Elite Hotel din Kudasi. Lavinia a avut de depăşit patru probe tematice de defilare: proba costumului naţional, a costumului de baie, a ţinutei cocktail şi a rochiilor de seară. Au fost doar defilări, nu a fost şi un concurs de cultură generală.
Şi cum nu se putea altfel, văzând-o pe frumoasa musceleancă, juriul a ales ca titlul de Miss Princess of the Globe să ajungă la aceasta. Era, practic, imposibil să nu fie aleasă, numai uitându-ne la prezenţa impecabilă pe care a avut-o la toate probele. Concursul se ţine din anul 2012, Lavinia participă pentru prima oară, iar anul acesta este şi prima oară când România reuşeşte să câştige acest concurs.
După România, pe locul II a fost Belarus, urmat de Moldova, Turcia şi Rusia.
Nu este primul concurs internaţional pentru Lavinia, aceasta fiind cunoscută la nivel internaţional datorită multiplelor apariţii pe podiumuri, în reclame şi chiar şi în filme. „Mai am încă două premii internaţionale: Miss Diamond of the World  – locul II şi la Miss Intercontinental am luat premiul, dar nu am putut merge în Egipt să reprezint ţara, se suprapunea cu sesiunea la facultate. Am apărut anul trecut într-un videoclip chiar în India, apoi în câteva secvenţe dintr-un film tot din India, apoi în reclama de la Netflix – Pakistan şi încă încerc să îmi îmbunătăţesc portofoliul pe partea aceasta.”, a continuat Lavinia.
De mică, fata cu ochi de înger a fost încurajată să meargă pe acest domeniu, asta datorită frumuseţii sale izbitoare şi naturale. „Am început în Câmpulung, eram la Liceul Teoretic „Dan Barbilian” şi erau preselecţiile pentru Balul Bobocilor. Nu îmi doream eu mult să particip, dar toţi profesorii îmi spuneau că sunt înaltă, că am ochi frumoşi şi mă încurajau să particip. Atunci am câştigat locul I şi, de atunci, uşor, uşor, am început să particip pe plan local, apoi în ţară, apoi şi la concursuri internaţionale.”, mai spune musceleanca.
Chiar dacă este model şi este mai tot timpul pe podiumuri, la prezentări şi la evenimente cu rafinament, Lavinia nu vede un viitor complet în acest domeniu. Pentru ea, studiile sunt foarte importante, iar greutatea cea mai mare vine atunci când trebuie să se împartă între universitate şi podium. “Voi mai face asta doi – trei ani. Ulterior vreau să lucrez în marketing şi PR. Asta va rămâne doar un hobby. Este greu… şi obositor. Acasă, la Câmpulung vin mai greu, acum am început facultatea, sunt pe ultimul an la master, dar, o dată pe lună încerc să vin. Sunt întrebată de unde provin, sunt mândră să le spun că din Câmpulung, nu îşi dau ei seama de unde, deschid hărţile şi se uită… eu le spun şi despre istoria oraşului.”, adaugă aceasta.
Lavinia ne-a mai povestit şi că are foarte mulţi prieteni din Câmpulung care o susţin, dar şi că familia este foarte importantă în cariera sa, mama ei sprijinind-o permanent.
Rar se mai găsesc asemenea fete cu o frumuseţe izbitoare şi care studiază permanent pentru a-şi face un viitor. Cu siguranţă, premiul Miss Princess of the Globe i-a adus acesteia încă o motivare, iar muscelenii au cu ce se mândri, că sunt reprezentaţi în întreaga lume de fata cu ochi de înger.  Diana BUMBENECI

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!