21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Panţuroiu, campioană naţională

Încă un rezultat excepţional pentru regina la triplusalt a atletismului din România. La o vârstă destul de fragedă, musceleanca Andreea Panţuroiu este cunoscută la nivel mondial, datorită performanţelor dobândite în ultimii ani, iar pregătirea îşi spune cuvântul în premiile şi titlurile obţinute. La ultima competiţie, una de mare importanţă, atleta a reuşit să câştige titlul de campioană naţională! 

Dacă, la Rabat, Andreea Panţuroiu avea să se clasifice doar pe locul 7 din cauza unei accidentări, atleta a dovedit că doar primele locuri îi sunt primite pe meritul pregătirii, iar la Campionatele Naţionale de Atletism rezervate seniorilor, atleta legitimată la CSM Bucureşti a reuşit să câştige medalia de aur. 

Campionatele Naţionale au avut loc pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale, iar sportiva, pregătită de Mihaela Nicoară, a câştigat proba de triplusalt, ea sărind din a doua încercare 13 metri şi 74 de centimetri, câştigând medalia de aur şi în acelaşi timp marele titlu de campioană naţională. Andreea Panţuroiu a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că proba de triplusalt la seniori în România îi este dedicată, asta datorită pregătirii intense de care dă dovadă musceleanca. Urmează probe mai mari, mai dificile, însă ultimele calificări ale lui Panţuroiu, dau şanse mari la o altă victorie chiar şi la nivel internaţional, un premiu de acest gen nefiind singurul câştigat de musceleancă. 

 

sursa foto Facebook

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!