23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

Spitalul Municipal a rămas fără director medical

Dacă, în anul 2015, managerul Grigore Stănescu avea să îşi dea demisia din funcţie, iar mai apoi să şi-o retragă, anul acesta, directorul medical Toma Berevoianu a deschis seria demisiilor la Spitalul Municipal.

Medicul Toma Berevoianu este unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung, cel care a avut şi funcţia de director medical. De curând, Consiliul de Administraţie şi managerul Spitalului au fost anunţaţi de decizia acestuia de a renunţa la funcţia de director medical şi de a rămâne doar ca medic chirurg. Motivele au fost personale, însă, din surse sigure, am aflat că este vorba despre veniturile salariale, care ar creşte considerabil dacă ar rămâne doar medic. În ciuda insistenţelor făcute de către Consiliul Director, decizia de a pleca a lui Toma Berevoianu a rămas definitivă.  Momentan, postul nu va fi ocupat interimar, iar stabilirea concursului pentru viitorul director medical al instituţiei de sănătate va avea loc în perioada apropiată. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!