12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Cei doi tineri morţi în accident, conduşi pe ultimul drum! Video in memoriam

Moartea fulgerătoare a celor doi tineri din satul Coteşti, comuna Godeni, în urma cumplitului accident rutier de săptămâna trecută, care a avut loc pe DN 73, la Schitu Goleşti, a provocat reacţii emoţionante în rândul colegilor de liceu, prietenilor şi cunoscuţilor acestora, din comună şi alte localităţi, care au postat mesaje emoţionante pe reţelele de socializare şi nu au ezitat să vină să-i conducă pe ultimul drum, cel fără de întoarcere. Nimic nu e mai dureros pentru un părinte decât să-şi conducă la groapă propriul copil, dar, din păcate, nu te poţi pune împotriva destinului. Mihai Denis Predoiu a fost înmormântat sâmbătă, iar Robert Brănescu, duminică, la cimitirul din localitatea natală.

Sursa foto: Facebook.

„Consider că Dumnezeu a făcut o greşeală luându-vă pe voi!”

„Îngerii vor cânta, iar tu vei zâmbi, prieten drag, pentru că şi în ceruri, la fel ca pe pământ, tu vei cânta şi te vei bucura! Dumnezeu să te odihnească în pace! Îmi va fi dor de tine şi nu am să te uit vreodată!”; „Nu mai am cuvinte… O să vă iubească mereu surioara voastră!”; „Doamne, nu pot să cred, m-a terminat chestia asta, de ce tocmai pe ei? De ce tocmai sufletele bune pleacă mai rapid…”; „Uneori viaţa e crudă! Cuvintele sunt degeaba! Durerea e prea mare şi apăsătoare…”; „Nu vreau să cred că s-a întâmplat acest lucru oribil cu tine, că nu mai eşti printre noi. Ai plecat mult prea devreme şi mai aveam multe planuri împreună. Niciodată nu credeam că voi pune o asemenea postare cu tine. Vei rămâne în sufletul meu pentru totdeauna! Ai grijă de mine şi de noi toţi, de acolo, de sus… Dragul meu prieten, nu te voi uita niciodată!”; „Prea devreme ai plecat… Nu te vom uita niciodată, prieten drag, Denis Predoiu!”; „Aţi plecat prea devreme, suflete bune, Dumnezeu să vă odihnească în pace… Condoleanţe familiei şi multă putere vă doresc. Rămas bun prieteni!”; „Este greu când ne gândim că nu mai sunteţi printre noi, printre oamenii care vă iubesc. Aţi plecat prea devreme şi prea departe… Rămân doar amintirile frumoase petrecute cu voi, două suflete frumoase! Două locuri speciale în inimă şi-n suflet!”; „Parcă acum sunteţi o amintire şi doar pozele ne mai spun ceva, în rest, voi nu mai sunteţi! Păcat, rău de tot… Noi toţi vă vom purta câte un gând şi vom aprinde câte o lumânare în cinstea a ceea ce aţi fost pentru noi… Durerea e mare. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”; „Odihneşte-te în pace, drag prieten!”; „Consider că Dumnezeu a făcut o greşeală luându-vă pe voi, voi care nu aţi greşit cu nimic, acum ne vedeţi de sus, transformaţi în îngeri. Domnul să vă ierte. Condoleanţe familiilor îndurerate!”; „Condoleanţe… Sincere condoleanţe! Dumnezeu să vă ajute şi să vă întărească pe toată familia să treceţi peste acest mare necaz. Dumnezeu să îl odihnească în pace! O durere nemărginită ne-a cuprins pe toţi. Drum bun şi lin către lumină! Regrete, regrete…!”; „Sincere condoleanţe, vouă, familii îndurerate, să găsiţi puterea să treceţi peste această grea încercare!”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanţe ale celor care i-au cunoscut pe Denis şi Robert, postate pe Facebook.

 

Şoferul, în stare stabilă

În urmă cu câteva luni, în ultima zi din 2017, Robert scria pe pagina sa de Facebook: „Noul an stă în faţa noastră, ca un capitol dintr-o carte, aşteptând să fie scris. Ne putem ajuta să scriem această poveste prin stabilirea obiectivelor”. Din nefericire, toate proiectele tânărului au fost spulberate de nenorocirea petrecută la Schitu Goleşti. După tragedie, toată lumea vorbea despre soarta tinerilor. Mama unui coleg de-al şoferului povestea că fiul ei s-a întâlnit, în cursul zilei de miercuri, cu Sebi, în oraş. Tânărul, care nu a împlinit încă 18 ani şi nu poseda permis, era foarte fericit. Se spune că era cu nişte acte în mână şi povestea că părinţii săi i-au cumpărat maşină, fiind încântat de noua achiziţie. Femeia se întreba cum de părinţii acestuia au făcut un asemenea gest, ştiind că fiul lor nu posedă permis. A doua zi după accident, la spital, medicii aveau veşti bune cu privire la starea tânărului. „Este în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, starea lui era stabilă. Nu era intubat, nu era operat. Deşi avea un traumatism cranio-cerebral serios, nu a necesitat intervenţie neurochirurgicală, şi nici starea lui nu s-a deteriorat.”, declara pentru „Curierul Zilei” medicul Marius Pascu, şeful Camerei de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Piteşti.

Doi tineri iubiţi şi apreciaţi

Familiile celor doi tineri trăiesc de câteva zile o dramă cumplită. Denis şi Robert au murit în noaptea de 30 mai, în urma unui tragic accident. A fost o noapte neagră, când moartea le-a smuls cu ghearele ei reci şi rapace pe cei doi copii dăruiţi de Dumnezeu. De atunci, povestea familiilor Predoiu şi Brănescu nu pare reală. Pare o dramă, venită de undeva de dincolo de ecranul televizorului. Atunci, însă, când priveşti în ochii trişti şi înlăcrimaţi ai părinţilor şi ai celorlalţi membri ai familiilor îndoliate, când priveşti dincolo de frământările lor interioare, realizezi că drama este reală. Şi este lângă noi. Două familii care, cu siguranţă, meritau să ducă o viaţă normală, nu o povară, prea grea pentru orice pământean. Pentru ei nu mai există speranţa că Denis şi Robert se vor întoarce acasă. Sâmbătă, apoi duminică, toţi cei care i-au cunoscut şi iubit şi-au luat un ultim rămas bun de la ei. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum într-o atmosferă apăsătoare şi crudă, chinuită uneori de lacrimile de durere ale celor dragi. Drumurile până la locurile de veci au părut pe cât de anevoioase, pe atât de scurte. Rudele apropiate, prietenii şi colegii de şcoală au purtat cu lacrimi în ochi praporii şi coroanele de flori, ultimele omagii aduse în semn de recunoştinţă şi prietenie… Cu un bun-simţ pe care foarte rar îl mai găseşti la tinerii din ziua de azi, Denis şi Robert au ştiut să se facă iubiţi şi apreciaţi. Erau doi tineri normali, cu preocupări specifice vârstei, care fuseseră educaţi în spiritul muncii, al dragostei faţă de oameni şi natură. Din nefericire, pe 30 mai, puţin după ora 22.00, cei doi aveau să-şi găsească sfârşitul după ce maşina în care se aflau, condusă de un amic, aflat acum pe patul spitalului, a intrat violent în spatele unui autobuz. Denis a murit pe loc, iar Robert, câteva minute mai târziu, în ambulanţă!

https://www.youtube.com/watch?v=nu-hHywKd3Q

 

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!