12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Cupa Primăverii a ajuns la final! În 2018, poliţiştii au „confiscat” trofeul

 

Baza Sportivă Hidroelectrica din Câmpulung a găzduit şi acest an, între 16 aprilie şi 18 mai, o nouă ediţie a Cupei Primăverii la minifotbal. Aici, au participat 12 echipe, care au fost repartizate în grupele A şi B. Jocul s-a desfăşurat în stil de campionat, fiecare cu fiecare, iar la fazele superioare s-a jucat în sistem de eliminare. În finala mică s-a calificat echipa Lyv In Front, care, anul trecut, a fost calificată chiar în finala mare şi a câştigat trofeul, iar acum a jucat cu Pompierii, meci în care prima echipă menţionată a condus cu scorul de 5-3.

În finala mare, Festina Lente a jucat cu Mecarom, finalul pe tabela de marcaj fiind de 5-4 şi, astfel, Poliţiştii de la Festina câştigă trofeul de anul acesta.

Din loturile echipelor clasate în finala mare au făcut parte următoarele echipe şi jucătorii:

*Mecarom: Paul Bulugea, Alexandru Pahonţu, Bogdan Drăgănescu, Dragoş Lupu, Costel Tarbă, Ionuţ Gheorghe, Cătălin Dascălu, Florin Zah.

*Festina Lente: Adrian Bold, Vali Moiceanu, Marian Bugheanu, Dragoş Diaconescu, Adrian Mihăilă, Cosmin Chircu, Cătălin Caplan, Gheorghe Ciolan, Radu Moiceanu.

De asemenea, premiul pentru cel mai bun jucător al turneului a ajuns la Bogdan Iosifescu, de la Hidroelectrica, premiul pentru cel mai bun portar a ajuns la Paul Bulugea, de la Mecarom, iar premiul pentru cel mai bun golgheter, la Adrian Mihăilă, de la Festina Lente, pentru cele 27 de goluri. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!