18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Judecat pentru viol

Un muscelean este acuzat de viol, judecarea sa derulându-se cu el sub măsura controlului judiciar. Ilie Onică a fost trimis în judecată după infracţiunea săvârşită în 2013, punându-se în mişcare acţiunea penală în dosarul nr. 1737/P/2013 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. 

Pe 2 aprilie 2018, Judecătoria Câmpulung i-a prelungit bărbatului măsura controlului judiciar, dispusă prin ordonanţa din 8 februarie 2018, timp în care trebuie să respecte mai multe obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată, ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de Poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar, care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de Poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească limita judeţului Argeş; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. De neabaterea de la aceste măsuri se va ocupa Poliţia Municipiului Câmpulung. Completul Penal i-a pus în vedere lui Ilie Onică faptul că, dacă pe durata controlului judiciar încalcă obligaţiile impuse sau există suspiciunea că a săvârşit o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată, la cererea procurorului ori din oficiu, poate dispune înlocuirea măsurii cu cea a arestului la domiciliu sau a arestării preventive.

În proces, parte vătămată este Viorica Coşcodaru, iar pentru dosarul propriu-zis de viol nu a fost încă stabilit un prim termen de judecată. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!