12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Doi fraţi din Cândeşti au găsit un portofel şi l-au înapoiat proprietarei

Gest demn de toată lauda al unor tineri din satul Cândeşti, comuna Albeştii de Muscel! Au găsit un portofel plin cu bani, acte, carduri bancare şi l-au restituit celei care-i pierduse, o femeie din Câmpulung, care deţine o proprietate în localitatea amintită anterior.

Maria Ciobanu (coincidenţă de nume cu cunoscuta interpretă de muzică populară) intrase, în urmă cu câteva zile, într-un magazin din Cândeşti, pentru mici cumpărături. În momentul în care a ajuns la maşină cu bagajele, i-a căzut portofelul pe care-l ţinea la subsuoară. A observat lipsa lui abia când a ajuns acasă şi s-a întors, convinsă că l-a uitat pe tejghea, la butic.

Ajunsă acolo, a avut parte de o surpriză: vânzătoarea i-a spus că nu e la ea. Femeia a plecat să reclame totul la Postul de Poliţie, convinsă că angajata magazinului nu vrea să-i returneze portofelul. Între timp, pe drum a fost anunţată de fiul ei că doi fraţi din Cândeşti, Anca şi Vlăduţ Munteanu, i-au găsit obiectul pierdut. „Copiii au găsit portmoneul la scurt timp după ce mi-a căzut din mână. Îl aveam la subraţ. Eu nu am observat când a picat şi am trăit cu impresia că l-am uitat la magazin. Vânzătoarea, nu şi nu! N-am crezut şi am vrut să mă duc la Poliţie. Pe drum, m-a sunat fiul meu şi mi-a spus că l-au găsit doi copii, doi fraţi! Nu au ştiut despre ce e vorba şi, neavând posibilitatea să mă găsească, l-au anunţat pe tatăl lor, care lucrează în Germania. El m-a recunoscut, fiind prieten cu fiul meu, pe care l-a şi sunat şi i-a spus unde pot să găsesc banii, actele şi cardurile. Totul era intact, nu lipseau nici 10 bani! Vreau să le mulţumesc pe această cale acestor copii pentru gestul lor, dar şi părinţilor, pentru că au ştiut să-i educe!”, ne-a mărturisit Maria Ciobanu. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!