18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Din cauza unor resturi vegetale aprinse de un om al străzii în Cimitirul Grui, Două garaje, cuprinse de flăcări 

Un bărbat din Câmpulung, cu afecţiuni psihice, a fost la un pas de a provoca un dezastru, miercuri după-amiază, după ce a dat foc unor resturi vegetale, în cimitirul din cartierul Grui. Din fericire, pompierii au intervenit cu promptitudine şi au stins flăcările care cuprinseseră şi  două garaje din apropiere, limitând astfel valoarea pagubelor.

Alarma s-a dat în jurul orei 17.20, după ce câţiva trecători au zărit ieşind fum din zona garajelor situate în apropierea parcului de lângă troiţa din Grui, în vecinătatea cimitirului. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung, care a lichidat incendiul în aproximativ 20 de minute. Flăcările cuprinseseră două garaje, în care, spre norocul proprietarilor, nu se afla nicio maşină, şi exista riscul să se extindă la un al treilea, în care era un bolid de lux (BMW, seria 5). În urma verificărilor, s-a stabilit că totul a pornit de la un om al străzii,  cunoscut sub apelativul „Dobrin”, care-şi face veacul prin zonă, ocupându-se, printre altele, şi cu îngrijirea locurilor de veci din Cimitirul Grui. Miercuri după-amiază, bărbatul, care este bolnav psihic, a strâns nişte resturi vegetale şi le-a dat foc în apropierea garajelor, fără să se gândească vreo clipă că ar putea provoca un incendiu devastator. În urmă cu câţiva ani, Dobrin a mai incendiat, în acelaşi mod, şi gardul cimitirului, însă pompierii militari, ca şi acum, au lichidat focul din faşă. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!