10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Regia Judeţeană de Drumuri acţionează în sudul judeţului Argeş

În contextul avertizărilor de cod portocaliu de ninsori şi viscol, cod portocaliu de ger şi cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului şi viscol, emise de meteorologi, sub incidenţa cărora se află şi judeţul Argeş, cea mai afectată este zona de sud a judeţului.

Astfel, pe DJ 508 Furduieşti – Teiu – Buta, din cauza zăpezii viscolite, care a dus la acumulări mari de zăpadă pe carosabil, echipajele Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, împreună cu echipajele Poliţiei Rutiere, intervin în vederea menţinerii în stare practicabilă a drumurilor din Argeş. În aceeaşi situaţie se află şi DJ 659 Rociu – Ştefan cel Mare, intervenindu-se cu utilaje de deszăpezire şi antiderapant.

Se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile meteorologice, să aibă autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare, precum şi să acorde în trafic prioritate utilajelor de deszăpezire pentru a acţiona, evitând în acest fel blocajele.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!