4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Condamnat de două ori în trei luni

După condamnările pe care le-a primit de-a lungul timpului, un bughean se pare că şi-a făcut o îndeletnicire din a fura de la consăteni. În ultimele trei luni a primit două sentinţe, ambele pentru furt calificat.

Pe 20 noiembrie 2017, Alin P. Durleci, căci despre el este vorba, a primit o condamnare de un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Judecătoria Câmpulung, unde s-a judecat procesul, a dispus suspendarea executării pedepsei şi a stabilit un termen de supraveghere de doi ani. Pe parcursul duratei de supraveghere, lui Alin Durleci i s-a impus să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională, dar şi să presteze 60 de zile lucrătoare muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bughea de Sus.

A doua pedeapsă a fost pronunţată pe numele lui, tot la Judecătoria Câmpulung, chiar săptămâna aceasta, pe 23 ianuarie 2018, iar Alin Durleci a fost condamnat pentru două infracţiuni de furt calificat. La doi de închisoare, pentru fapta săvârşită în dauna lui Ion Liţă, şi alţi doi ani, pentru dauna părţii vătămate Ion Beldugan. In final, instanţa a contopit cele două pedepse din acest dosar cu cea anunţată pe 20 noiembrie 2017, rezultând că inculpatul o va executa pe cea mai grea, de doi ani de închisoare, la care i s-a adăugat un spor de o treime din totalul celorlalte aplicate, şi anume un an de închisoare. În concluzie, Alin Durleci va executa pedeapsa rezultată de trei ani, pentru care s-a dispus suspendarea executării ei pe durata unui termen de supraveghere de trei ani. Prin această sentinţă, Alin Durleci a fost obligat să presteze alte 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, având de ales între Primăria Municipiului Câmpulung şi cea de la Bughea de Sus.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!