11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Trotuarul de pe Fraţii Goleşti, refăcut, dar tot anapoda

Vă informam într-o ediţie trecută a ziarului despre modul în care salariaţii Primăriei au reabilitat în stil Dorel, pe strada Fraţii Goleşti, trotuarul ce mărgineşte Parcul „Kretzulescu”. Acesta se oprea brusc în gardul de sârmă ce străjuieşte ceea ce ar fi trebuit să fie un şantier în lucru. Ca să poată ajunge la trecerea de pietoni, semnalizată câţiva metri mai jos de locul unde se termină trotuarul, sau să-şi continue drumul în altă direcţie, trecătorii care veneau pe partea cu parcul trebuiau să se strecoare printre maşinile parcate şi gard sau s-o ia de-a dreptul pe carosabil, riscând să fie accidentaţi. 

Încă un exemplu al lucrului făcut de mântuială al actualei administraţii, după ce s-a făcut de râs în presă cu stâlpul de curent „plantat” în mijlocul străzii Gruiului, dar şi cu parcările total anapoda din Vişoi. Pe vremuri, până la începerea procesului de reabilitare în bătaie de joc a Complexului Kretzulescu, trotuarul cu pricina se întindea, aşa cum e firesc, până la intersecţia străzilor Fraţii Goleşti cu Nae Leonard. În cele din urmă, trotuarul a fost prelungit, însă a fost nevoie de încă un semnal din partea ziarului nostru pentru ca angajaţii şantierului Primăriei, pe care noi, contribuabilii, îi plătim, să-şi facă treaba până la capăt. Să zicem că au remediat problema tronsonului, dar nici acum sarcina nu a fost îndeplinită 100%. Asta pentru că cei care au lucrat au făcut la fel ca la parcările din Vişoi, adică au pus borduri şi unde n-ar fi trebuit, în dreptul trecerii de pietoni, existând probabilitatea certă ca oamenii să-şi scrântească gleznele ori să-şi rupă încălţămintea, iar cei care vin cu cărucioarele pline cu cumpărături să se lupte să le ridice peste ditamai bolovanul.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!