11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

După ce i-a expirat numirea de prim adjunct al inspectorului şef al ISU Argeş, Maiorul Cristian Bărbulescu a revenit la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung

Anul trecut, în iulie, la prima conferinţă de presă organizată de la preluarea conducerii ISU Argeş, colonelul Liviu Popescu, împuternicit în funcţia de inspector şef, a prezentat noua echipă managerială. Din aceasta făcea parte şi maiorul Cristian Bărbulescu, care a fost împuternicit, la acel moment, şef al Centrului Operaţional Judeţean. Locul lăsat liber de Cristian Bărbulescu, la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, a fost preluat, cu delegare, de către maiorul George Tănase. 

În octombrie 2016, după ce colonelul Liviu Popescu a trecut în rezervă, prin pensionare, pe locul de inspector şef al ISU Argeş a fost delegat maiorul Bogdan Olar, iar locul lui, ca prim adjunct, i-a revenit câmpulungeanului Cristian Bărbulescu.

Din iulie 2017, maiorul Bogdan Olar este inspectorul şef al ISU Argeş, după ce a promovat examenul pe post.

Luna acesta, împuternicirea maiorului Cristian Bărbulescu, ca prim adjunct al inspectorului şef al ISU Argeş, a expirat, iar musceleanul s-a întors la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung. Cel care i-a ţinut locul un an şi jumătate, maiorul George Tănase, va fi adjunctul lui.

Cristian Bărbulescu a fost adjunctul comandantului Grigoraş Bălălău, între anii 2006 şi 2009. După ce Bălălău s-a pensionat, subunitatea de la Câmpulung a fost condusă, până în 2016, de Cristian Bărbulescu. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!