11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Postul de vicepreşedinte al Judecătoriei Câmpulung, scos la concurs

A început sesiunea de toamnă a examenului pentru ocuparea funcţiilor de conducere, care sunt vacante sau urmează să rămână vacante începând cu 1 ianuarie 2018, din justiţia argeşeană. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor, la Bucureşti, în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017. 

În Argeş, sunt libere sau urmează să se elibereze 11 posturi de conducere, trei de judecători şi opt de procurori. Se caută preşedinte pentru Judecătoria Curtea de Argeş, locul fiind vacant din 15 iulie 2017, şi vicepreşedinţi pentru Judecătoria Câmpulung (loc vacant din 1 martie 2016) şi Tribunalul Argeş (post care se va vacanta începând cu 1 ianuarie 2018).

La Parchete, cel mai important post scos la concurs este cel de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, ocupat cu delegare, până la 1 ianuarie 2018, de Mihai Aldea. Urmează locul procurorului general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, pe care, până în prima zi a anului viitor, are numire Ana Maria Trăilă. S-au mai scos la concurs patru locuri de prim procuror, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, la cele de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, Costeşti şi Topoloveni. Dar la Parchetele de pe lângă Tribunalul Argeş şi Judecătoria Piteşti se caută şi prim procuror adjunct.

Conform calendarului, cererile de înscriere la concurs se primesc până pe 13 octombrie, la Institutul Naţional al Magistraturii, iar termenul pentru depunerea proiectelor manageriale a fost stabilit pentru 27 octombrie. Testarea va avea trei probe: testarea psihologică, programată între 5 şi 12 noiembrie; proiectul de management, care va fi susţinut între 17 şi 29 noiembrie; şi testarea scrisă, care va avea loc pe 10 decembrie, în cadrul căreia candidaţilor li se verifică cunoştinţele manageriale, de comunicare şi resurse umane. Pe 19 decembrie 2017, vor fi prezentate rezultatele finale cu numele viitorilor şefi de instanţe şi parchete. „E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!