0.7 C
Campulung Muscel
03/12/2022

La Albeştii de Muscel, s-au tăiat ajutoarele sociale de acum doi ani

Ce nu ştiu cei mai mulţi dintre interlocutorii virtuali este că primarul de la Bughea de Jos nu este primul care a refuzat să mai plătească celor care se fofilează de la orele de muncă. Dar dacă a fost mai iute de tastatură…, meritul lui! Vecinul său de la Albeştii de Muscel, Cătălin Manta, i-a lăsat pe toţi cei 18 beneficiari fără ajutor social, sătul să-şi pună oamenii să-i caute şi să-i aducă la „serviciu”. Norocul lui că n-a avut mai mulţi „clienţi”, Albeştii de Muscel şi Mioarele fiind cam singurele fără necazuri de ordin etnic. 

Situaţie similară la Bughea de Sus, unde primarul Nicolae Tarbă n-a avut nicio tresărire când a dat o dispoziţie asemănătoare cu bolnavii închipuiţi, cu fobii de mătură şi lopată. Şi se pare că şi primarul de la Lereşti, Marian Toader, a apelat la intimidarea sătenilor din Pojorâta, lăsându-i pe unii dintre ei fără indemnizaţia de asistat.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!