18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Yosi-Vethelp SRL, un prieten al animalelor dumneavoastră

În municipiul Câmpulung, pe strada Matei Masarab, nr. 35, chiar în spatele Pieţei Centrale, s-a deschis una dintre cele mai moderne unităţi comerciale cu profil veterinar din judeţul Argeş, în cadrul căreia funcţionează o farmacie veterinară, o farmacie fito-sanitară, dar şi un pet shop cu produse calitative pentru animalele de casă şi de companie. Cel care a pus bazele acestei afaceri este medicul veterinar Cătălin Ionuţ Iosifescu, un prieten al animalelor şi nu numai, care mai deţine un punct farmaceutic veterinar în comuna Stoeneşti, în satul Bădeni, acolo unde se îngrijeşte şi de sănătatea necuvântătoarelor, în cadrul cabinetului medical de specialitate Yosi-Vethelp SRL.

Medicamente şi hrană, fie pentru animale de companie, fie pentru cele de rentă

În farmacia veterinară, se prepară formule medicamentoase şi se asigură asistenţa veterinară cu specialităţi farmaceutice autorizate: premixuri, promotori de creştere, medicamente antiparazitare, produse dezinfectante, antibiotice, produse naturiste pentru animale, suplimente nutritive şi alte produse de uz veterinar şi instrumentar veterinar. „În farmacie, oamenii pot găsi orice, începând de la medicamente pentru animalele de companie, cât şi pentru cele de rentă (porci, păsări, cai, vaci, oi, etc.). Muscelenii pot cumpăra din magazinul nostru hrană pentru animalele de companie, păsări exotice, rozătoare (porcuşori de Guineea, hamsteri, etc.), dar şi furaje pentru păsări şi animale de curte. Tot de aici se pot procura şi accesorii pentru prietenii patrupezi, dar şi diete de uz veterinar pentru tot felul de afecţiuni (hepatice, renale, cardiace, pancreatice, gastro-intestinale, etc.)”, ne-a declarat medicul veterinar Cătălin Ionuţ Iosifescu.

Toată gama de tratamente fitosanitare

Ştim cu toţii cât de neplăcut este să te confrunţi cu dăunători sau cu boli ale plantelor, de aceea există soluţii fitosanitare, care să ne ajute să scăpăm de astfel de probleme. Fie că vorbim de culturi mari de plante sau de unele mici, din gospodării, destinate consumului personal, acestea au nevoie de ajutor atunci când nu se pot dezvolta din cauza unei probleme. Printre produsele fitosanitare pentru gradină din care puteţi alege se numără erbicidele, fungicidele, raticidele şi insecticidele, dar şi fertilizanţi şi turbă. Acestea vă pot ajuta să aveţi culturi sănătoase şi să scăpaţi de dăunători, boli ale plantelor sau de plante care sunt nocive pentru cultura dumneavoastră. Cu un produs fitosanitar ales aşa cum trebuie, puteţi scăpa într-un timp scurt de problemele care vă deranjează. De asemenea, un alt lucru foarte enervant, cu care fiecare dintre noi s-ar putea confrunta, este apariţia dăunătorilor. Aceştia pot fi de la rozătoare, ţânţari, gândaci sau muşte. Există, însă, numeroase tratamente fitosanitare care ne pot ajuta să scăpăm rapid de aceşti musafiri nepoftiţi. În funcţie de tipul de dăunători cu care te confrunţi, poţi alege un tratament fitosanitar potrivit, care să acţioneze în timp util. Yosi-Vethelp SRL ţi-a pregătit o gamă variată de produse fitosanitare din care să alegi. Produsele sunt eficiente şi pot combate în mod corespunzător dăunătorii sau diverse boli ale plantelor. Ai la dispoziţie un număr mare de fitosanitare din care să alegi pentru a-i proteja atât pe membrii familiei tale, cât şi plantele sau animalele pe care le îngrijeşti!

La Pet Shop, produse şi accesorii de calitate pentru animalele dumneavoastră de companie

La Pet Shop-ul firmei, cu siguranţă, veţi găsi tot ceea ce vă doriţi pentru dezvoltarea, confortul şi, de ce nu, răsfăţul animalelor dumneavoastră de companie: hrană pentru câini şi pisici, accesorii pentru câini şi pisici, suplimente alimentare, produse deparazitare, cuşti, lese, zgărzi, jucării şi recompense, produse cosmetice şi alte accesorii şi produse de uz veterinar care nu sunt supuse înregistrării. De asemenea, în magazinul din Câmpulung al Yosi-Vethelp SRL mai puteţi cumpăra: produse şi accesorii apicole, articole pentru grădinărit şi păsări de colivie. În concluzie, dacă aveţi un prieten patruped sau păsări de curte ori exotice, nu ezitaţi să treceţi pragul magazinului din spatele Pieţei Centrale şi nu veţi regreta. Veţi fi întîmpinaţi întotdeauna cu zâmbetul pe buze de către un personal bine calificat şi de un medic veterinar de excepţie, Cătălin Ionuţ Iosifescu, gata să sară oricând în sprijinul dumneavoastră şi să vă ajute să ieşiţi cu bine din orice impas. (P)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!