11.9 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Bogdan Olar, inspector şef al ISU Argeş

De marţi, 11 iulie, noul inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cu acte în regulă, este maiorul Bogdan Olar. Acesta a ocupat funcţia ca împuternicit o bucată de timp, până a promovat examenul la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. A obţinut nota 8,85, după ce la alte două concursuri picase. Alţi doi candidaţi înscrişi au fost declaraţi respinşi.

Potrivit site-ului IGSU, maiorul Bogdan Gheorghe Olar a promovat examenul cu nota 8,85. I-a avut contracandidaţi la această funcţie pe colegii săi, locotenent colonelul George Pintescu Grădinaru, până nu de mult, împuternicit prim-adjunct la ISU Olt, şi pe locotenent colonelul Petruţ Lucian Barbu, ofiţer în cadrul Centrului Operaţional al ISU Argeş. Niciunul dintre aceştia nu a reuşit să obţină minimum nota 7,00, de promovare, Pintescu luând 6,70, iar Barbu, 5,22. A fost declarat promovat Bogdan Olar, care, de acum, este noul inspector şef. Maiorul Olar a mai susţinut de două ori examenul pentru funcţia amintită, însă nu a reuşit să obţină nota 7,00. Acesta era împuternicit inspector şef, după ce, în octombrie 2016, colonelul Liviu Popescu, fostul comandant, s-a pensionat. Din echipa de conducere a ISU Argeş fac parte şi doi musceleni, maiorul Cristian Bărbulescu, adjunct al inspectorului şef, şi locotenent colonel Daniel Milea, împuternicit şef la Inspecţia de Prevenire.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!