18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Două femei din Slănic vor depune mărturie de partea bărbatului: Fata de 14 ani, de acord să întreţină relaţii sexuale cu insul de 53 de ani

Marţea trecută, pe 27 iunie 2017, a fost un nou termen, la Judecătoria Câmpulung în procesul lui Nicolae Munteanu, din Aninoasa, care este judecat pentru act sexual cu un minor. Bărbatul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani, din aceeaşi comună, satul Slănic, cu probleme medicale şi orfană. Făptaşul este judecat în stare de libertate, fiind lăsat liber de Judecătoria Câmpulung şi Tribunalul Argeş, unde Parchetul a făcut recurs la hotărârea Judecătoriei.

La ultima înfăţişare, săptămâna trecută, instanţa de la Câmpulung a luat act că fata violată, Ionela Andreea M., prin reprezentantul legal, Maria Zamfirescu, s-a constituit parte civilă cu suma de 10.000 lei. Cu această ocazie, inculpatul Nicolae Munteanu a cerut o probă testimonială cu doi martori, pentru a face dovada că fetiţa a consimţit actul sexual: Maria Popescu şi Ioana Bilec, ambele din satul Slănic, comuna Aninoasa. Pentru partea vătămată, Luminiţa Gheorghiţa Negoescu va depune mărturie. Iar, printr-o adresă, instanţa a solicitat psihologului Nicoleta Solomon, de la Complexul de Servicii Comunitare Câmpulung un referat de evaluare psihologică a minorei. Cererea prin care Parchetul a cerut schimbarea încadrării juridice din act sexual cu un minor în viol a fost amânată, la fel şi judecata, pentru data de 19 septembrie 2017.

Incidentul s-a întâmplat în august 2016. Conform declaraţiilor unei mătuşi, care are grijă de fată, Nicolae Munteanu a acostat-o pe copilă în timp ce aceasta se plimba cu bicicleta. În momentul în care i-a sărit lanţul şi fetiţa se chinuia să-l pună la loc, bărbatul ar fi venit din spate, i-a pus mâna la gură, a aruncat bicicleta într-un şanţ, a tras-o pe fată într-o grădină şi a violat-o. Abia seara, fata a spus ce a păţit. Mătuşa a anunţat asistentul social din localitate, care, la rândul lui, a relatat incidentul Poliţiei, care a deschis o anchetă. Fetiţa a fost consultată de medici, care au consemnat în certificatul medico-legal că era deflorare recentă şi completă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!