20.7 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Şi-au ciocnit maşinile în intersecţie

Un şofer neatent a provocat, vineri noaptea, pe 23 iunie, în jurul orei 22.30, într-o intersecţie din Câmpulung, un accident rutier, care s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Aflat la volanul unui autoturism Dacia Super Nova, conducătorul auto cu pricina se deplasa dinspre podul de la Liceul „Dan Barbilian” către centru. În intersecţia de lângă fosta fabrică de pâine „Muscelpan” nu a ţinut cont de indicatorul „STOP” şi a dat să meargă mai departe. Din nefericire pentru el, pe drumul cu prioritate, dinspre strada Constantin Brâncoveanu către strada Fraţii Goleşti, circula regulamentar un Volkswagen Passat, iar impactul dintre cele două maşini a fost inevitabil. În urma coliziunii, nimeni nu a fost rănit, de suferit având doar cele două maşini implicate în tamponare, care au fost serios „şifonate”. Poliţiştii câmpulungeni fac cercetări pentru stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. Din primele verificări, se pare că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul de pe Super Nova, care nu a oprit la „STOP”. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!