13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

O ţigară nestinsă a aprins un câmp

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au fost solicitaţi să intervină în localitatea Bughea de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 4.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi babele din lemn ale unui gard, din vecinătate. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza fumatului în locuri nepermise.

Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă, însoţit de o ambulanţă SMURD, a intervenit în localitatea Dârmăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului s-a degradat racordul flexibil dintre centrala termică şi coşul de fum. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza coşului, canalului şi burlanului de fum necurăţate de funingine.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!