1.3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

La Câmpulung, impozitele pot fi plătite şi on-line

Pentru a evita cozile de la ghişee sau pentru că nu pot ajunge la Primăria Câmpulung să-şi plătească taxele şi impozitele, mai mulţi cetăţeni, cu domiciliul în alte localităţi şi proprietăţi pe raza municipiului, au solicitat administraţiei locale să instituie plata on-line. Dar şi câmpulungenii sunt de acord să-şi vadă din faţa calculatorului rolul deschis la Primărie, cu suma stabilită pentru impozitul pe clădiri, terenuri, auto. 

Plata on-line este o operaţiune simplă, eficientă, care se derulează pe durata a câteva minute, de acasă. Presaţi de aceste solicitări, dar, mai ales, pentru a intra în rândul lumii, Primăria Câmpulung a anunţat că, începând cu 20 februarie 2017, impozitele şi taxele locale aferente Municipiului Câmpulung pot fi plătite şi on-line, prin intermediul www.ghiseul.ro. Pentru a putea efectua plata cu cardul prin intermediul acestui site este nevoie de obţinerea datelor de acces prin completarea informaţiilor de la rubrica „Solicitare date de acces”, parcurgând câţiva paşi: =verificare CNP (se vor completa toate datele personale solicitate); =validare card (se vor completa datele aferente cardului prin intermediul căruia se va efectua plata); =trimitere email cu datele de logare. 

Aşa cum este prezentat în anunţul postat pe site-ul Primăriei Câmpulung, doritorii sunt sfătuiţi ca, în cazul în care vor mai multe detalii, să parcurgă manualul de utilizare al portalului, ataşat la finele anunţului. Ca o atenţionare, CNP-ul introdus la crearea contului de acces trebuie să fie acelaşi cu cel al titularului de rol de impozite şi taxe, înregistrat în baza de date a Primăriei. Cei care au dificultăţi şi nelămuriri pot apela numărul de telefon: 0248.511.034, interior 117.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!