0.2 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Anul trecut, din taxele încasate la „Flămânda” s-au adus la bugetul local venituri de 126.606 lei

În subordinea ADP-ului funcţionează şi Serviciul Spaţii Verzi, Administrare Cimitir, Salubritate. Anul trecut, Cimitirul „Flămânda” a produs pentru bugetul local 126.606 lei, din taxele de concesiune şi tarifele percepute populaţiei pentru diversele servicii presate de adepişti. Rezumatul activităţii formaţiilor de lucru în acest sector arată astfel: s-au săpat 57 gropi, s-au demontat şi remontat 73 de plăci de cavou, s-au făcut 247 concesiuni pe 25 ani, 127 concesiuni pe 7 ani, 41 de depuneri la capelă, 29 de amenajări de morminte şi 2.420 taxe de cimitir, încasându-se din toate aceste tarife suma precizată, care s-a depus în contul Primăriei. În afară de aceste prestaţii generatoare de venituri, la Cimitirul „Flămânda”, s-a cosit şi greblat iarba de pe alei, s-a făcut curăţenie ori de câte ori a fost nevoie, inclusiv la Monumentul Eroilor. 

Aşezământul de cult s-a aflat şi pe agenda lucrătorilor responsabili de înviorarea domeniului public prin plantarea de flori. Potrivit raportului de activitate pe anul trecut, „s-a pregătit material săditor necesar plantării în spaţiile verzi ale oraşului şi Cimitirului „Flămânda”, în cantitate de 419.800 bucăţi, diferite răsaduri (pansele, miozot, begonie, lobelie, petunie, salvie, dalie, crizanteme, trandafiri florentini, muşcate atârnătoare, cepe lalele, irizine, coleus, ferfeni, napalium, etc.) şi s-au plantat în spaţii verzi, etapa I şi II. S-au achiziţionat 5.000 de bulbi de lalele, care s-au plantat în spaţiile verzi din Piaţa Primăriei, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” şi zona centru.”

Tot la acest capitol, al înfrumuseţării domeniului public, în limita posibilităţilor, care la Câmpulung sunt puţin spus modeste, comparând cu aspectul celolalte localităţi urbane ale judeţului, informarea mai precizează că „s-au  plantat muşcate în jardinierele existente la balcoanele Primăriei şi în ghivece suspendate pe stâlpi; s-au scos lalelele, s-au pus la păstrare şi s-au plantat în lunile septembrie-octombrie.”  

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!