6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Rudele „stăpânilor de sclavi” s-au luat la bătaie

Luni, după amiază, alertă pentru poliţiştii comunei Berevoeşti, care au fost anunţaţi că a izbucnit un scandal în satul Gămăceşti, cătunul în care locuiesc „stăpânii de sclavi”, cei arestaţi în vara anului trecut, după ce au sechestrat şi exploatat mai multe persoane de-a lungul mai multor ani. 

Cătunul este locuit de romi, majoritatea rude ale celor aflaţi în arest sau în arest la domiciliu. După descoperirile oamenilor legii privind faptele odioase petrecute acolo, localitatea pare să stea pe un butoi de pulbere. Fiecare dintre cei de acasă au cel puţin o rudă arestată şi nu-i privesc cu ochi buni pe cei scăpaţi de anchetă, bănuindu-i că „au pus umărul” la seria dezvăluirilor. Ar fi de-ajuns o scânteie ca în Gămăceşti să izbucnească un război civil. Tocmai de aceea, luni, când au primit apelul, oamenii legii s-au temut de ce este mai rău. Când a ajuns echipajul la locul cu pricina, au descoperit că trei romi s-au bătut. Ion Murşavelea, de 39 de ani, şi fiul său de 17 ani, rude ale unei femei care se află în arest la domiciliu, l-au prins pe Florin M., de 37 de ani, în grădina lor. S-au luat la ceartă, iar Florin M. a pus mâna pe un par şi l-a lovit pe adolescent. Cei trei au fost urcaţi în maşina oamenilor legii, fiind duşi la audieri, astfel conflictul fiind aplanat. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!