13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Bărbatul din Berevoeşti, care şi-a ucis fosta soţie, rămâne în arest

Chiar înainte de Crăciun, pe 23 decembrie 2016, o crimă înfiorătoare a zguduit Muscelul. Un bărbat de 46 de ani, din localitate, şi-a bătut fosta soţie, în vârstă de 40 de ani, până când aceasta şi-a dat duhul. Victima a fost lovită minute în şir, numai în cap, cu un bolovan, şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. A fost abandonată apoi în albia Râului Bratia, trupul neînsufleţit al femeii fiind descoperit de un consătean, care a şi dat alarma la 112.

Potrivit anchetatorilor, în dimineaţa tragediei, în jurul orei 6.00, în zona podului peste Râul Bratia, chiar pe DN 73C, Viorel Ion Herţea i-a ţinut calea fostei soţii, Carmen Mihaela Şerban, şi a atacat-o în timp ce aceasta se îndrepta spre serviciu. I-a dat cu un bolovan în cap până când a omorât-o şi apoi a târât-o sub un pod. A abandonat trupul fără viaţă în albia Râului Bratia şi s-a întors acasă, spunându-le celor două fiice că mama lor „e la pescuit”. Trupul neînsufleţit al Mihaelei Şerban a fost găsit ulterior de un cioban, care venise cu oile la adăpat. Bărbatul a crezut iniţial că e vreun animal, însă apoi şi-a dat seama că e o femeie moartă şi a dat alarma. Principalul suspect, soţul acesteia, şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind suspect de omor calificat. 

Pentru că ancheta este în derulare, Tribunalul Argeş a admis propunerea Parchetului şi a dispus prelungirea arestului preventiv al lui Viorel Ion Herţea pentru încă 30 de zile, de la 23 ianuarie 2017 şi până la data de 21 februarie 2017, inclusiv.

Pentru fapta sa, Viorel Ion Herţea riscă până la 25 de ani de închisoare.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!