Toamna trecută, autorităţile de la Godeni au întâmpinat o defecţiune serioasă la reţeaua de alimentare cu apă în satul Capu Piscului, ca urmare a cedării pompei de apă. S-a încercat o reparaţie a sistemului avariat, însă costurile erau cât valoarea unei pompe noi. La finele lunii octombrie 2016, a fost nevoie de identificarea unei surse financiare de susţinere a acestei lucrări urgente, sens în care a fost rectificat bugetul local cu 9.000 de lei. La Coteşti, în ce situaţie este?, a cerut să fie informat consilierul Constantin Dorcioman. „Toată instalaţia este dusă la uscat, pentru că rezervorul hidroforului s-a rupt şi s-a inundat camera pompelor.”, a descris cele întâmplate primarul. „Am cerut să monteze toată instalaţia afară, panoul electric de comandă.”, a completat viceprimarul Dorel Rumînescu.
Legat de satul Coteşti, consilierul local Ion Livezeanu a sesizat, în urmă cu trei luni, două chestiuni: montarea de hidranţi la Coteşti şi instalaţia de apă dată în funcţiune fără hidranţi. „Acum nu se mai poate, aşa se cere, dar, atunci când s-a dat în folosinţă alimentarea cu apă la Coteşti, a fost corect.”, i s-a răspuns din partea Executivului. Şi o ultimă doleanţă legată de reţeaua de apă, tot a lui Ion Livezeanu: „La capăt de linie, la Coteşti, la reţeaua de apă, când se întâmplă o avarie, avem apa roşie la capăt. Să se facă o scurgere.”, a fost recomandarea acestuia.
Întrebat dacă s-a făcut analiza apei în comună, Ion Pădureanu a răspuns afirmativ şi, mai mult decât atât, a rezultat că apa este potabilă în cazul mai multor fântâni. Ion Aldea a sugerat, aproape de sfârşitul toamnei, să fie dusă o maşină de refuz de ciur, ca să nu mai intre apa în cele trei puţuri din satul Malu, deşi normal era să se toarne beton.