2 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Viceprimăriţa Adriana Cicu „a îngropat anul” alături de colegii de la ambele locuri de muncă

După alegerile locale, Adriana Cicu, PSD-istă ca orientare politică, asemenea colegului de la conducerea Primăriei Lereşti, Marian Toader, şi-a schimbat locul de muncă. De la Iatsa Dacia, unde a lucrat sub conducerea Mariei Cotenescu – şi ea propulsată politic, după 5 iunie 2016, de la Câmpulung, la Piteşti, în Consiliul Judeţean – a trecut la Primăria Lereşti, în poziţia de viceprimar. Nu-i lipsea experienţa în administraţia publică, graţie mandatelor de consilier local, activitate care a recomandat-o pentru poziţia de secund al primarului Marian Toader. Dintre toate echipele perindate în ultimele patru mandate la conducerea Primăriei Lereşti, unde primarii s-au schimbat la fiecare alegeri, vecinii noştri nefiind adepţii continuităţii – în 2016, şi să fi vrut să continue cu acelaşi edil, n-ar fi fost posibil, întrucât Dan Ion Berevoianu n-a vrut el să continue în aceeaşi funcţie – parteneriatul Marian Toader – Adriana Cicu pare cel mai echilibrat. Nu-l vedem nici pe unul, nici pe altul provocând şi ţinându-se de scandaluri, aşa cum s-a întâmplat în timpul lui Cristel Tonghioiu, incapabil să obţină al doilea mandat. Eşec care i s-a tras, printre altele, şi de la certurile permanente cu fostul său coechipier, Ion Dragomir. 

Experienţa dezastruoasă este aproape imposibil de a se repeta în actuala legislatură şi nu numai pentru că ambii lideri ai Primăriei au aceeaşi culoare politică, ci pentru că sunt oameni aşezaţi, cu scaun la cap şi cu prea mult bun simţ ca să genereze situaţii conflictuale, în detrimentul localităţii. Cum, în 2016, Adriana Cicu a avut două locuri de muncă, „a îngropat anul” împreună cu colegii şi de la fostul serviciu, şi de la actualul, în cadrul a două evenimente separate. Ambele întâlniri amicale au avut loc în săptămâna dintre Crăciun şi Revelion, la două localuri din Câmpulung. Prima, pe 28 decembrie 2016, cu foştii colegi de la Iatsa Dacia, la „Janet”, unde s-au relaxat la o ciocolată caldă cu frişcă, despre care viceprimăriţa de la Lereşti a mărturisit în mediul virtual că: „A fost o seară minunată!” Al doilea moment de destindere, după o jumătate de an de muncă şi de acomodare cu noile îndatoriri, s-a consumat în compania actualilor colegi de la Primăria Lereşti. N-a lipsit, evident, nici primarul Marian Toader de la cina programată pentru data de 29 decembrie, în ambianţa de lux a unui restaurant din Câmpulung. Împărtăşirea unor instantanee, cu ocazia celor două evenimente, prietenilor din mediul virtual a reprezentat o ocazie excelentă de urări adresate noii conduceri a administraţiei publice locale de la Lereşti. „E.M.” 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!