13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Cununia religioasă a Sandrei N va fi oficiată la Mănăstirea “Negru Vodă”

La început de an, Sandra N promovează noua piesă a mentorului său, Adrian Sînă, despre care presa judeţeană a relatat că îi va fi naş de cununie în această toamnă, alături de primarul de la Bradu, Florin Frătică. „Dear Isabelle” se numeşte hitul semnat Akcent, a cărui muzică a fost compusă de Adrian Sînă, iar pentru versuri a colaborat cu Alexandra Năftănăilă. Mai mult ca sigur, încă un succes, care va completa seria colaborărilor între unul dintre cei mai prolifici cantautori români şi artista musceleană. „I’m sorry”, „Amor Gitana”, „Boracay”, „Liar”, „N-am băut nimic”, „Mă dor ochii, mă dor” i-au adus Sandrei N binemeritata notoritate şi admiraţia fanilor, care îi scriu din lumea întreagă. Pe 1 ianuarie, tânăra a consemnat că 2017 va fi cel mai tare an. De înţeles, de vreme ce, în septembrie, are programată căsătoria, care, se pare, va fi oficiată, cu permisiunea Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, în splendidul cadru al Mănăstirii „Negru Vodă”. Şi în 2016 i-a mers din plin, pe ambele planuri, profesional şi personal, fiind invitată la evenimentul muzical al anului, Forza Zu, care a adunat peste 100.000 de oameni în Piaţa Constituţiei, la numeroase emisiuni radio şi tv, plus sutele de milioane de vizualizări strânse de videoclipurile sale pe Youtube. Mai mult decât atât, s-a logodit în mare taină cu un tânăr din afara showbizz-ului.               

La final de an, s-a mutat în casă nouă

Colaborările artistei cu rădăcini muscelene cu îndrăgitul interpret şi compozitor, lider al trupei Akcent, sunt pe gustul fanilor, care ţin să-i transmită pe pagina oficială de Facebook că aşteaptă să concerteze şi în localităţile lor. Inclusiv din Republica Chiuvaşia, una dintre republicile bogate ale Rusiei, situată la 600 de kilometri de Moscova, unde trăiesc, în majoritate, etnici turci, Sandra a primit o cerere de la admiratori de a cânta în faţa lor. Prilej pentru blonda considerată de mulţi cea mai feminină vedetă din România să-şi amintească de momentele petrecute în Rusia, în urmă cu doi ani. Ce-i drept, la Daghestan, o republică populată de musulmani, învecinată cu Azerbaidjan, Georgia, Cecenia, de unde şi reputaţia de unul dintre cele mai periculoase locuri din Europa. Însă mesaje i-au fost transmise şi din alte locuri, mai îndepărtate sau mai apropiate, ca Filipine, Canada, Viena-Austria, India, Pakistan ş.a.m.d. 

În noaptea de Revelion, Sandra N a muncit, având concerte în Piaţa Primăriei din Caracal, apoi, după ora 12.00, într-un club din Slatina. Din acest motiv, vacanţa la Predeal, unde s-a relaxat pe pârtia de schi, a fost programată înainte de Crăciun. Iar după Crăciun s-a mutat în casa cea nouă, unul dintre planurile realizate în 2016, de a schimba garsoniera cu o locuinţă spaţioasă. Tot pe agenda lunii decembrie s-a aflat participarea la Premiile Showbizz-ului Românesc.           

La trecerea în 2017, Alexandra nu a uitat să-i felicite pe sărbătoriţii începutului de an, cel mai apropiat Ion fiind tatăl său, fostul primar al comunei Albeştii de Muscel, care, în 2017, are parte de una rece şi una caldă. Problemele sale în justiţie, care l-au lăsat fără funcţia de edil şef, nu s-au încheiat, dimpotrivă, continuă, graţie insistenţelor Agenţiei Naţionale de Integritate de a obţine condamnarea sa, pe fondul semnării unor documente în dublă calitate, şi de primar, şi de preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Animale şi Proprietarilor de Păduri Albeştii de Muscel, documente necesare obţinerii a peste 4,5 miliarde de lei vechi, subvenţii de la APIA. Însă nunta singurei fiice, o artistă de talie naţională, internaţională chiar, îi va mai alunga din supărări, 2017 aducându-l din nou în prim planul evenimentelor locale, dar ca socru mic, nu ca inculpat şi condamnat penal. 

La toamnă, se mărită

Evenimentului anului 2017 va fi pentru Alexandra căsătoria programată la Câmpulung, la începutul lunii septembrie, serviciul religios fiindu-i acceptat, din câte a relatat presa judeţeană, la Mănăstirea „Negru Vodă”. 

“Pregătirile pentru nuntă merg foarte bine şi intens, ca să zic aşa. Mă pregătesc, chiar dacă mai sunt unsprezece luni, declara Sandra N pentru Antena Stars, pe 2 octombrie 2016, de ziua ei de naştere. M-am apucat deja, pentru că vreau să fac ceva mai special, nu vreau o nuntă tipică. Vreau o nuntă care să aibă câte puţin din toate, dar… o să vedeţi, e o surpriză foarte mare la nuntă. O să fie ceva legat de prinţese şi nu numai, o să fie mai multe chestii. Acum mă pregătesc intens şi am început cu rochia de mireasă, asta vreau să rezolv prima dată şi-mi ocupă foarte mult timp.” 

Cântăreaţă, compozitoare, aşadar, realizată în cariera muzicală, musceleanca a fost cerută în căsătorie, anul trecut, în timpul unei excursii în Statele Unite ale Americii. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!