1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Aproape 1,2 milioane de buletine de vot au ajuns în judeţul Argeş

În Argeş s-au tipărit peste un milion de buletine de vot, pentru care s-au consumat 42 metri cubi de hârtie 

Pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, la nivelul Argeşului au fost tipărite câte 593.950 de buletine de vot atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat. În total, 1.187.900 de buletine de vot. După trei zile, cât a durat tipărirea lor, buletinele de vot au fost aduse în judeţ. A fost nevoie de două tiruri pentru a fi aduşi cei 42 de metri cubi de hârtie, cât a fost necesar pentru realizarea buletinelor de vot. Acum ele se află sub pază, depozitate în clădirea Curţii de Conturi. Buletinul de vot va avea 16 pagini pentru Camera Deputaţilor şi 8 pagini pentru Senat. În Argeş sunt înfiinţate pentru alegerile parlamentare 520 de secţii de votare, dintre care 113 în municipiul Câmpulung şi comunele din Muscel. Astfel, vor fi în total 188 de secţii în mediul urban şi 332 de secţii de votare în mediul rural. Paza celor 520 secţii de votare va fi asigurată în exclusivitate de structurile Ministerului Afacerilor Interne: Poliţie, Jandarmerie, ISU, Serviciile de Paşapoarte, Permise şi Imigrări. Cel mai probabil, la sfârşitul acestei săptămâni, buletinele de vot vor fi distribuite către secţiile de votare.  

Costul total al tipăririi buletinelor de vot s-a ridicat la circa 90.000 lei, fiind ales ofertantul cu cel mai mic preţ/pagină, o societate comercială din Bucureşti, cu punct de lucru la Craiova – Mondo Sud Europa SRL. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!