15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Joi, de Ziua Naţională a României, Primăria oferă 650 de porţii de fasole

Joi, de Ziua Naţională a României, muscelenii sunt aşteptaţi în Piaţa Primăriei, unde autorităţile locale vor distribui sute de porţii de fasole cu cârnaţi, dar şi băuturi calde. Ca şi în anii trecuţi, împărţirea mâncării va fi făcută de Primăria Câmpulung, în colaborare cu Garnizoana Câmpulung, dispărând din peisaj Clubul Lions „Negru Vodă”, ai cărui voluntari participau cu băuturile, dar serveau şi gustarea.

Evenimentul dedicat Marii Uniri din 1918, va debuta joi, la ora 10.00, cu defilarea detaşamentelor militare, oficierea serviciului religios şi depuneri de coroane şi flori în Piaţa Jurământului şi, o oră mai târziu, la Mausoleul Mateiaş. De la ora 12.00, municipalitatea va oferi 650 de porţii de fasole cu cârnaţi şi băuturi calde, prin corturile amenajate în Piaţa Primăriei. Materia primă folosită la prepararea mâncării este oferită de Primăria Câmpulung, militarii de la Garnizoana Câmpulung ocupându-se de prepararea ei, având dotarea necesară pregătirii celor 650 de porţii. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!