25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Un tânăr din Dârmăneşti, judecat după ce a accidentat o femeie la Mihăeşti

Un tânăr din Dârmăneşti a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, după ce, în noiembrie 2012, a accidentat o femeie, la Mihăeşti. Alexandrina Nae, de 65 de ani, din Bascov, a fost victima unui accident rutier petrecut la începutul lunii noiembrie 2012, pe DN73, la Mihăeşti, ajunând în stare gravă la spital. Femeia a suferit fracturi deschise la membrele inferioare şi la mâna dreaptă, fiind lovită de o maşină, în timp ce traversa strada. Femeia venise în vizită la fiica ei, la Mihăeşti. După ce a coborât dintr-un maxi-taxi ce o adusese de la Piteşti, a vrut să traverseze strada, însă a fost surprinsă şi izbită în plin de un Cielo condus de Dragoş Constantin Drăghiceanu, din Dârmăneşti. Şoferul le-a declarat atunci poliţiştilor că nu a observat la timp victima. Un adevărat şoc a suferit şi fiica victimei, care venise să-şi aştepte mama în staţia de autobuz. „M-am dus s-o iau din staţie şi atunci am auzit că s-a petrecut un accident. Am mers acolo şi am văzut-o pe mama întinsă pe asfalt şi plină de sânge. Era conştientă, dar suferea groaznic.”, a povestit fiica victimei. Alexandrina Nae a ajuns cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Câmpulung, unde s-a constatat că suferise fracturi deschise la ambele picioare, dar şi la mâna dreaptă, plus alte traumatisme. După ce au stabilizat-o, medicii câmpulungeni au decis s-o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, iar de aici a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. 

După cercetările poliţiştilor de la Biroul Rutier Câmpulung, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a întocmit un rechizitoriu, care a ajuns la Judecătoria Câmpulung, în baza lui Dragoş Constantin Drăghiceanu fiind judecat pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul, după ce s-a constatat legalitatea administrării probelor şi efectuarea urmăririi penale nr. 2114/P/2014, va  fi judecat de Completul 9 Penal, primul termen fiind fixat pentru 5 octombrie 2016.

În dosar, ca părţi civile s-au constituit cele trei unităţi sanitare, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş şi Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!